Erdoğan: Kılıçdaroğlu Sen Ne Kadar Adisin

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Sen Ne Kadar Adisin

Erdoğan, Malatya'da çok sayıda vatandaşın katıldığı AKP Mitinginde Konuşuyor

Başbakan Erdoğan Malataya'da vatandaşlara seslendi. Paralel Örgüt ve muhalefete yüklenen Başbakan Malatya'daki kalabalığa övgü dolu sözler söyledi. Başbakan Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na ise tepkisi çok sertti. "Bu adi Kılıçdaroğlu rahmetli anneme laf atacak kadar adileşti."

İşte Başbakan Erdoğan'ın o konuşması:

Bu nasıl bir tablodur Malataya. Bu nasıl coşkudur Malatya... Hepinizi yürekten selamlıyorum...Sen ki Battal Gazi'yi, Ahmet Kaya'yı bağprından çıkarmışsın.

"EY MALATYA SEN GAZZE'YE UMUT VERİYORSUN"

Senin bu duruşun Hama'ya, Suriye'ye umut veriyor. Senin bu duruşun Gazze'ye, Kudüs'e umut veriyorsun.

"BURASI KAYISI DİYARI ANANAS DEĞİL"

Sen bugün Battal Gazi'nin ruhunu ayağa kaldırıyorsun. Şen olasın Malatya. Bir kez daha Allah'ına kurban Malatya. Rabbim kardeşleiğimizi daim etsin. CHP, MHP buraya baksın. Burada montaj yok. O malum medya buraya bak. Pensilvanya buraya baksın. Bugün Malatya tarafını belli ediyor. Onun için 30 Mart çok önemli. Burada Malatya'nın coşkusu var. Fotoğraflara inanmayacaklar. 3 kafadarın albümü çıktı. Çamur attım tutmadı. Malatya'ya ananas sökmez. Burası kayısı diyarı.

"30 MART SEÇİMLERİNİN RENGİ BELLİ OLMUŞTUR"

Hamdolsun yarab bize bugünleri gösterdin. Malatya 30 Mart seçimlerine mührü vurmuştur. Sadece Malatya'da değil tüm Türkiye'de sandığın rengi belli olmuştur.

Sevgili Malatyalılar, bir Malatyalı hemşehriniz bize  mektup yazdı. Ben Rabia işareti yapıyorum ya muhalefet liderleri de yapmaya başladı.

AĞLATAN MEKTUP

Essalamü Aleyküm, Sayın Başbakanımız sizi çok ama çok seviyorum. Size sürekli dua ediyorum. Biz Malatyalılar sizin aşığıyız. Annemle ilgili bir anınızı paylaşmak istiyorum. 35 yıl elektirik yoktu. Gaz lambasıyla idare ediyorduk. Paramız olmadığı için kitap alamıyorduk. O yüzden kardeşlerimizle okuyamadık.

"CHP DEMEK FAKİRLİK DEMEK"

Rabbim sizden razı olsun diyorum. Allah sizi ve ailenizi korusun.

Bu ülkede karneyle, ekmek, gaz yağı, margarin veriliyordu. Bunlar CHP'nin eseriydi. CHP demek yoksulluk demek. Bizim tek isteğimiz var: bu millet bizden razı olsun yeter.

"BU KALABALIĞA MONTAJ DİYORLAR"

12 yılda 81 ili şenlendirmek için çalışıyoruz. Bu kalabalığa montaj diyorlar.

Mısri'nin bir sözü  Nadan'ı terk etmedin Yaran'ı arzularsın.

"KILIÇDAROĞLU SENDEN UNKAPANINDA KASETÇİ OLUR"

CHP gelip ne anlatacak? Bunlar yalandan, iftiradan vazgeçmediler. Olsun be onlar ne yaparlarsa yapsın bize Malatya yeter. Türkiye yeter. Bize Allah yeter.

Bunlar montaj işini ilerlettiler. Bunlar yaptıkları montajları mecliste dinlettiler. Ey Kılıçdaroğlu senden siyasetçi olmaz. Senden olsa olsa Tahtakale'de kasetçi olur. Orda olmasa Unkapanında olur.

"HESAPLAR PENSİLVANYA'DA YAPILDI"

İstanbul adayları yolsuzluktan partiden gönderilmişti. Bu Kılıçdaroğlu da onun yolsuzluk dosyası önünde fotoğraf çektiriyorlardı.

"VATANDAŞI YUMRUKLADI UTANMADAN NE DİYOR"

Pensilvanya'da hesaplar yapıldı. Bu zatı İstanbul'a aday yapın nasıl olsa hükümeti devireceğiz. diyorlardı.

Bu zat İstanbul'da Trabzon günlerinde bir vatandaşımızı yumrukladı. Sonra utanmadan bu adam AK Partili diyor.

"BUNLARIN HAYATI YALAN"

Yine vatandaşa diyor ki; sen alkışlamıyorsun teneke gibi durma git diyor.

İmaj bitti. Bu Pensilvanya medyası hemen montaja girdi. Güya ben Niğde'de konuşurken bir anadolu kadını bana itiraz etmiş ben de ona burda ne işin var demişim.

Bunlara cemaat demeyin bunlar örgüt örgüt. Bunlar işte böyle. Bunlar nasıl Müslümanlık. Peygamber Efendimizin en nefret ettiği şey; yalan.

Bunlar da her şey var: Yalan, takiyye, iftira bunlar da her kötülük var.

Peygamber efendimizi rüyasında görmüşler de neymiş efendim tweetleri 2'ye katlayın diyor. Bunlar Peygamber Efendimiz'i kamyonete bindirdiler. Bunlar da helal - haram yok. Bu yapının içindeki temiz vatandaşlarımıza sesleniyorum bunların sizin temiz duygularınızı sömürmesine izin vermeyin.

"SÜLÜK BUNLARDAN FAYDALI"

24 gün kapı kapı dolaşacağız. Çok koşacağız, çok çalışacağız. Sandıkları patlatacağız. Bu örgütle aranıza mesafe koyun. Çocuklarınızı bu dersanelerden, okullarından alın.

Bunlar sülük gibi emiyorlar. Sülük bunlardan faziletlidir ha? Bunlar faydalı olanı emiyor.

Devlet okullarında ücretsiz takviye kursu vereceğiz. Bununla ilgili hazırlıklar yapılıyor.

Bir ülke işgal edildiğinde nerelere saldırılır? Köprülere, havalimanlarına, değerlere, mit'e, başbakana, cumhurbaşkanına, başbakana saldırır, başörtüye saldırır.

4 çocuğum var. Erkek evladım kat sayısından dolayı kızlarım başörtülü olduğu için okuyamadı.

Kılıçdaroğlu gibi Bahçeli gibi adamlar kursaklarından haram geçmemiş çocuklarıma iftira atıyorlar.

RAHMETLİ ANNEME LAF EDİYOR

Kılıçdaroğlu terbiyesiz herif sen bu kadar adisin. Benim rahmetli anneme laf atacak kadar adisin. Sen bu ülkede başbakana nasıl böyle bir şey dersin.

Ey Taraf, Zaman, Bugün gazetesi, Ey Hürriyet gazetesi sen kimin yanındasın? Sen bu ülkede yolsuzluk yaparsan biz bunu tabiki takip edeceğiz.

Kriptolu telefonları bu zalimler dinlediler. İşte bunlar dinliyor ve o gazeteler de bunu servis ediyor. Bunlar 3. köprüyü yapan işadamlarımıza, saldırdılar.

Şimdi bunlar bu projeyi durdurmak istediler. Bana, halk bankasına, ziraat bankasına saldırdılar. Bunlar kar ettiği için saldırdılar. Bunlar başörtüsüne saldırdılar.

Gezi olaylarını biliyorsunuz? Yok samimi niyetle çevre gösterisi yapmışlar. Bunlar yıktılar, yıktılar. Bu molotoflulara Kılıçdaroğlu evlatlarım diyordu. Evlatların sana hayırlı olsun.

Bunların niyetleri çok açık. Bu CHP'nin tavrı belli. Ey Kılıçdaroğlu sen Hakkari'de BDP'yle ortak miting yapmış adamsın. Bu mitingde bir tane Türk bayrağı yok. Senin Türk bayrağıyla alakan yok.

Sen Hakkari seçiminden 4. çıktın. Değerli kardeşlerim bunlar siyasetten bi nasip. Biz 81 ilin tamamında varız. Bunlar orada parti teşkilatı kuramadılar. Biz hiçbir yeri bırakmadık. Bunlar yapamazlar. Bunlar bizim gibi dertli değil. Bizim size sevdamız var. Biz millet sevdalısıyız.

Biz iktidara geldiğimizde tünel sayısı parmakla sayılıyordu. Biz Ferhat gibi dağları deldik. Aslımıza kavuşmak için. Bizim aslımız sizsiniz.

Abilere, ablalara şunu diyeceksiniz? Gidin partinizi kurun. Pensilvanya'daki zatı da partinin başına getirin.

Abileri, ablalarıyla her yerde çalışıyorlar. AK Parti kazanmasın da ne olursa olsun diyorlar. Ama Malatya ne diyor? AK Parti kazanacak.

Devletin memura, işçiye borcu vardı bunu kim ödedi? Biz ödedik.  Memur, işçi kardeşlerim bunun hesabını siz soracaksınız.

Üniversiteli kardeşlerimize verdiğimiz bursu 11 kata çıkardık. Kitaplar masalarda mı? Şu anda Türkiye'de her şehirde üniversite var. Malatya'ya doğalgazı biz getirdik.

Bu CHP Malatya'nın büyükşehir olmasına karşı çıktı. CHP sen ne anlarsın büyükşehir yönetmekten. Bunların eline 3 koyun ver kaybeder. Biz İstanbul'u CHP'den aldık. Çöp dağları, susuzluk vardı. 2 senede işleri çözdük.

Malatya hiçbir zaman bizi yalnız komadı şimdi daha güçlü yürüyeceğiz. Hiç endişe etmiyorum.

10 sene önce denseydi ki Şırnak'a, Ağrı'ya havalimanı yapılacak denseydi inanır mıydınız? Bizim için İzmir neyse Ağrı da odur.

 Uzun ince bir yoldayız gideceğiz gündüz gece.