Erdoğan Fethullah Gülen'i topa tuttu!

Erdoğan Fethullah Gülen'i topa tuttu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullah Gülen ve Cemaat'e sert sözlerle yüklendi: Dönemin başbakanı diye fezleke hazırlayanlar dönemin haşhaşileri oldu!

Erdoğan, "İhanetin nereden geleceğini kestiremezsiniz, sizi sırtınızdan kimin hançerleyeceğini göremezsiniz" dedi. 

Gülen Cemaati'ne yüklenen Erdoğan, şöyle devam etti: "Hizmet maskesi altında vatanına ihanet edenlerin kirli mücadelesi, unutmayın eski Türkiye'yi diriltme mücadelesidir. Dönemin başbakanı diye fezleke hazırlayanlar dönemin haşhaşileri oldu. Hala beddua seansları düzenliyorlar ne sıfat yakıştırırsanız bilin ki tuzaklarınızın üzerinde Allah'ın tuzağı var."

Erdoğan, "Sizi sırtınızdan kimin hançerleyeceğini bilemezsiniz. Karşıdan gelerek, erkekçe geldi beni öldürdü. Arkadan hançerleyerek öldüreni hazmedemiyorum diyor…Mesele bu. Siz dost zannedersiniz, dost bildiğinizin iradesini, idrakını karanlık odaklara pazarladığını bilemezsiniz. Önemli olan uyanık olmak. Açık konuşalım. Öz eleştiri yapıyorum. Bizde bu konuda yanıldık yanıltıldık. Biraz da daha erken netice alabilecekken geç kaldık. Son bir yıldır yaşananları gördünüz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen kongresinde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Şunu bilmenizi isterim. Gençleri bu mücadele ruhu gençler asla ve asla yere düşmeyecektir. İçimizden birileri umutsuzluğa da düşse, o mücadele sancağı el değiştirecek ama asla kirlenmeyecektir. Birileri umursamasa da güneş doğup battığı sürece bu davayı sürdürecek yiğitle mutlaka olacaktır. Yeni Türkiye’nin manası da budur işte. Bir büyük devleti bir cihan devletini yıktılar. 64 devlet kuruldu üzerine. Vatan topraklarımıza kast ettiler.