Erdoğan: Farkında Bile Değildim Ama Güzel Oldu

Erdoğan: Farkında Bile Değildim Ama Güzel Oldu

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-AB Zirvesi için gittiği Bulgaristan'dan Türkiye'ye dönerken uçakta gazetecilerin sorularına yanıtlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-AB Zirvesi için gittiği Bulgaristan'ın Varna şehrinden Türkiye'ye dönerken uçaktaki gazetecilerin sorularına yanıtlar verdi. Erdoğan, partisinin Mersin İl Kongresi öncesi yaptığı konuşmadaki "bozkurt işareti" içinde, "İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu" ifadelerini kullandı.

GÜNEYDOĞU'DAKİ OYUMUZ FARKLI GELİŞECEK

Ak Parti-MHP ittifakına değinen Erdoğan, "Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Güneydoğu’da olumsuz bir hava söz konusu değil. ‘Cumhur ittifakı’, iddiaların tam aksine, oralardaki MHP’li kardeşlerimizin bizlerle dayanışma ruhunu teşvik ediyor. Ben inanıyorum ki ‘cumhur ittifakı’ ile birlikte bizim Güneydoğu’daki oy potansiyelimiz çok daha farklı gelişecek" diye konuştu.

'BOZKURT İŞARETİ SPONTANE OLDU AMA GÜZEL DE OLDU'

(Mersin’de yaptığı bozkurt işareti) Rabia’yı sayarken, spontane biçimde olmuş o işaret. Hatta ben farkında bile değildim, konuşma bittikten sonra arkadaşlar söylediler. İrademizin dışında oldu ama güzel de oldu.