Erdoğan Bursa'da Konuşutu

Erdoğan Bursa'da Konuşutu

Erdoğan, Bursa'nın Gökdere meydanında maşeri kalabalığa sesleniyor.

şte Başbakan'ın konuşmasından başlıklar.
-Bursa Evliyaların şehridir. Bursalı alim Niyazi Mısri, gerçek bir alimin nasıl olacağını anlatıyor. Diyor ki;
Derviş olan aşık gerek yolunda hem sadık gerek
Bağrı anın yanık gerek can gözleri açık gerek
Alçaktan alçak yürüye toprak içinde çürüye
Aşk ateşinde eriye altın gibi sızmak gerek
Zikr-i Hakka meşgul ola, yana yana ta kül ola
Her kim diler makbul ola tevhide boyanmak gerek
Bir tek ceketim var diyip, holdingleri şirketleri milyar dolarları yönetenden alim olmaz. Pencere kenarlarında yattım diye övünüp ananaslarla tespihlerle rafinerilerler ihalelerle, şantajla tehditle meşgul olana alim denmez.
Bu Twitter'ın falan kökünü kazıyacağız. Fitneye izin vermeyeceğiz.
4 Bakanla ilgili fezleke dediler, dün parlamentodayım. Seçime 10 gün var. Seçimden sonra yapsak olmaz mıydı? CHP, MHP, BDP ve Pensilvanya. Meclisinin kapısını bilmeyenler dün oradaydı. Zannettiler ki AK Parti gelmeyecek. Bize millet bu işi boşuna vermedi.
Önce bir toplantı yeter sayısını sağladılar. İçeri girdiler. Baktılar girdiler bizimkiler de girdi. Takip ediyordum. Bunlar baktılar ki AK Partililerin sayısı az. Ortalığı karıştırdılar ve sonunda oylamaya gelince bunlardan orada 151 kişi kaldı. AK Parti 259'a derslerini verdi gönderdi.
Erzurumlu kardeşlerim Teo pehlivanı bilir. Bunlar da onun gibi, yenilmekten doymazlar.
CHP'nin Genel Başkanı buraya gelmiş ve buradan daha çok kalabalık toplamış. Hangi mahallede? Biliyorsunuz yalanda çok mahirdir. Medya buna 'Çark Kemal' der. Burda da yalanlarını söylemiş gitmiş.
Bursa'da 'Söz veriyorum, namus sözü, Kemal Kılıçdaroğlu sözü' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözü ne demek biliyor musunuz? Anlatayım.
2011 seçimlerinde CHP Genel Müdürü Bursa'ya geldi. Bir televizyona çıktı. 'Yüde 40 oy alamazsam istifa ederim' dedi. Hem de bunu Bursa'da söyledi. Ne kadar oy aldı? Yüzde 26.
Ben birilerine Haşhaşi demiştim. CHP'de Haşhaşi. Kur'an'ları yakan değil mi? Ezan'ı değiştiren değil mi? Bu CHP tarihi boyunca başörtüsüne zulmetmedi mi? CHP başörtüsü özgürlüğünü biz sağladık diyor. Ya küçük at da civcivler yesin.
İstanbul Üsküdar'a bir müftü müsveddesi koymuş diyor ki Üsküdar'a müftü gerek. Belediyecilikle müftünün ne alakası var.
Said'i Nursi'nin izinden gittiğini söyleyen Pensilvanya, şimdi CPH MHP ve BDP ile darbe yapmayı planlıyorlar.