Erdoğan, 15.30'da Açıklama Yapacak.

Erdoğan, 15.30'da Açıklama Yapacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde basın açıklaması yapacak. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Beştepe’de Bahçeli’yi kabulüne ilişkin saat 15.30’da basın açıklaması yapacağını belirtti.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında 26 Ağustos 2018'i işaret ederek erken seçim çağrısı yapmasının ardından Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin Beştepe'de görüştü. Bahçeli, zirvenin ardından Başkanlık Divanı'nı topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 15.30'da Külliye'de açıklama yapacak.

Erdoğan açıklama yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabulüne ilişkin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.30'da açıklama yapacak.

Bahçeli 'erken seçim' çağrısı yapmıştı
MHP Genel Başkanı Bahçeli, TBMM'de partisinin dünkü grup toplantısında cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçiminin 26 Ağustos'ta yapılması önerisinde bulunmuştu.

Bahçeli, konuşmasında, "26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde, Türk milletinin yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanı hem de milletvekili genel seçiminde Türkiye düşmanlarına hak ettikleri dersi vermesi en makul, en mantıklı, en akılcı, en demokratik yoldur." ifadesini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Mecliste dün gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlarken, Bahçeli ile bir araya geleceklerini açıklamıştı.

Öte yandan, Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi en son 18 Şubat Pazar günü kabul etmişti ve görüşme 45 dakika sürmüştü.

Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi