'Er veya Geç Hesap Verecekler'

'Er veya Geç Hesap Verecekler'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne dedik, 'inlerine gireceğiz' dedik. Girdik mi girdik. Şimdi kaçıyorlar mı kaçıyorlar. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, er veya geç bunun hesabını verecekler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gençlik Şöleni'nde yaptığı konuşmada, "Ne dedik, 'inlerine gireceğiz' dedik. Girdik mi girdik. Şimdi kaçıyorlar mı kaçıyorlar. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar, er veya geç bunun hesabını verecekler. Onlar bu millete ihanet ettiler, onlar bu ümmete ihanet ettiler, parçaladılar, böldüler, anneyi evladıyla ayırdılar, kocayı karısından ayırdılar, karıyı kocasından ayırdılar, bütün akrabayı birbirine düşman ettiler" şeklinde konuştu.

Erdoğan, terör sorununa ilişkin de şöyle konuştu:

"Analarının kucağından, baba ocağından koparıp aldıkları 16, 17, 18 yaşındaki gençleri, kendi şahsi hırsları, kendi ikballeri, kendi kanlı iktidarları için korkakça, alçakça ön saflara sürdüler. Kadınları sürdüler ön saflara. Onları göz göre göre ölüme yolladılar. Asla kazanamayacakları terör eylemlerinde bölgenin gençlerini bir piyon gibi hem cinayet işlemeye hem de ölmeye, yani intihara gönderdiler. Göndermeye de devam ediyorlar. Şu son saldırılar, şu son eylemler, terör örgütünün nasıl bir maşa olduğunu, nasıl bir taşeron olduğunu, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanların tetikçiliğini yaptığını şüpheye mahal bırakmadan ispat etmiştir"