Enver Aysever'den CHP'ye alternatif aday çağrısı!

Enver Aysever'den CHP'ye alternatif aday çağrısı!

CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na muhalefet eden Enver Aysever 20 CHP'li vekilin alternatif bir aday çıkarması için çağdı yaptı...

CHP'deki Ekmeleddin İhsanoğlu krizi giderek büyüyor. Bazı partililer kazan kaldırdı. Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı çıkan CHP'liler ikinci aday için hazırlığa başladı.

CHP'de İhsanoğlu kavgası sürerken 'partiye zarar gelmesin' denilerek Ekmelleddin İhsanoğlu polemiği parti genel merkezinin dışında dillendirilmiyor. Ancak CHP'li gazeteci Enver Aysever bu duruma olan rahatsızlığını sert bir şekilde dile getirdi.

KİŞİLİKSİZ OLMAYIN! 20 VEKİL YÜREKLİ OLMALI

Twitter'dan attığı her biri 'ünlem' içeren mesajlarda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun sürekli gündemde tuttuğu parti disiplini için saçmalık dedi. Bu disiplinle vekillerin kişiliklerini yok etmemeleri gerektiğini söyledi. Aysever "Yirmi yürekli vekilin" başka bir aday çıkararak gericiliğe mecbur olmadıklarını göstermeye davet etti.

İşte Enver Aysever'in Ekmeleddin İhsanoğlu çıkışı;

Hiçbir kanun kirlenmiş vicdanı temizleyemez.

Çoğunluk olmak haklı olmak anlamına gelmez!

Vicdan kendini mutlaka anımsatır!

Parti disipliğini saçmalığı kişiliği yok etmemeli!

Hangi vekil kimi aday göstermiş öğreneceğiz ve asla unutmayacağız! Laik, demokrat, bilime ve sanata değer veren bir adaya ihtiyaç var!