Ensarullah: Mesajımız Suudi Arabistan'a Ulaştı

Ensarullah: Mesajımız Suudi Arabistan'a Ulaştı

Yemen Ensarullah Hareketi Siyasi Konseyi Üyesi Muhammed Bahti el-Meyadin’e verdiği röportajda şunları söyledi: ‘Caydırıcı denklem operasyonları, hakkımızı savunma çerçevesinde gerçekleşmektedir.

Yemen Ensarullah Hareketi Siyasi Konseyi Üyesi Muhammed el-Bahti bu röportajda şu ifadelerde bulundu: ‘Düşman ülkeler kuşatmayı arttırdı ve petrol türevleri ürünlerin Yemen'e girmesini engelledi.

Füzelerimiz ve İHA’larımız Suudi Arabistan'daki hedeflerine ulaştı, ancak hiçbiri düşürülmedi veya yok edilmedi.

Askeri operasyondaki tüm hedefler hedef alındı ​​ve bu Suudi Arabistan'ın kayıplarını örtbas etmesine izin vermiyor. Bu operasyon, Yemen'in Suudi Arabistan'ın derinlerini hedef alma gücünü vurgulamaktadır ve tüm seçenekler bize açıktır ve Suudi Arabistan gücümüzün boyutunu anladı ve mesajımız onlara ulaştı.

Yemen silahları sürekli gelişiyor ve gelecekteki saldırılar daha acı verici ve hedeflerimiz daha hassas olacaktır.

Açıklamadığımız bir operasyon gerçekleştirdik çünkü hedef Suudi Arabistan'ı rahatsız etmek değil, onlara bir mesaj göndermekti.

Bin Salman veya Bin Zayid gibilerin vicdanının uyanışına güvenmiyoruz ama savunma kapasitemizi geliştirmeye çalışıyoruz. Suudi Arabistan'ın Yemen'e karşı üslubu değişti ve BAE'nin tutumunda da daha büyük bir değişiklik oldu.’ (Ajanslar)