Ensarullah: Filistin'in Yanındayız

Ensarullah: Filistin'in Yanındayız

Direniş Cephesi'nin Yemen hareketi lideri yaptığı açıklamada, Filistin'de yaşananları yakından takip ettiklerini ve işgalci İsrail güçlerine karşı her türlü olasılığın masada olduğunu söyled.

Ensarullah Hareketi Lideri Abdulmelik Husi, Filistin’de yaşanan son olaylar hakkında yaptığı açıklamada; Filistin’de yaşanan gelişmeleri, Siyonist düşmanın Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah Mahallesi’ndeki saldırılarını arttırmasını dikkatle takip ediyoruz dedi.
 
Filistinlilerin Siyonistlere karşı kahramanca direnişini takdir eden Husi, biz tamamıyla Filistin halkının ve direnişin yanındayız açıklamasında bulundu.
 
Ensarullah hareketinin Filistin direnişiyle yüksek koordinasyonuna ve direniş eksenine atıfta bulunan Yemen Ensarullah Hareketi Lideri: "Filistin direniş hareketindeki kardeşlerimizle ve direniş ekseni ile sürekli koordinasyon içinde kalacağız." dedi.
 
Husi, aziz milletimizden Filistin milletini ve direnişini desteklemek için yardım toplama girişiminde bulunmalarını istiyorum. Bu yardımı ulaştırmak için San’a'daki Filistin direniş hareketlerinin temsilcileriyle koordineli çalışacağız açıklamasında bulundu.
 
Ensarullah Hareketi Lideri son olarak; "Tüm olasılıklar ve gelişmeler karşısında ve gerektiğinde hazır olacağız" dedi.(Rast)