En büyük Adliye sarayında Yağmura Kovalı Önlem

En büyük Adliye sarayında Yağmura Kovalı Önlem

Dünyanın en büyük adliye sarayı olarak bilinen Kartal'daki Adalet Sarayı'nda yağmur suyu sızmaya başlayınca kovalarla önlem alındı

ağmurun etkili olduğu İstanbul'da, dünyanın en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nın tavanından su sızdı. Koridorlara damlayan yağmur suyuna çok sayıda kovayla önlem alındı.

Dünyanın en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda tavandan su sızdı. İstanbul'u sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan sağanak yağıştan Anadolu Adalet Sarayı da etkilendi.

Adliyenin zemin ve duruşma salonlarının bulunduğu 3. katında tavanda meydana gelen su sızması nedeniyle birçok yere kova yerleştirildi. Vatandaşların kayıp düşmemesi için de ıslak olan bölgelere de uyarı levhası konuldu. 'Dikkat kaygan zemin' yazılı tabelanın da bulunduğu koridorlarda bazı pencerelerin kenarına ise bezler yerleştirildi. Daha önce de benzer bir durumun yaşandığı adliyede, tavanlar su sızması nedeniyle kabardı. Yaşanan bu durum vatandaşların kamerasına yansırken kovaların yağmur suyu ile dolduğu görüldü.