Emniyet Müdürlüğü'ne sürpriz ziyaretçi

Emniyet Müdürlüğü'ne sürpriz ziyaretçi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

azetecilere açıklamalarda bulunan Bozdağ '17 Aralık' operasyonu ile ilgili konuştu.
Bozdağ, "Yolsuzluk adı altında sürdürülen kirli operasyon, AK Parti'nin en güçlü olduğu noktadan AK Parti'yi vurmaya çalışan, milletle arasındaki gönül bağını koparmaya yönelik saldırıdır. Bizim alnımız aktır, başımız diktir." dedi.
İşte Bozdağ'ın açıklamalarından önemli satır başları;
AK Parti hükümeti en güçlü noktasından vurulmak isteniyor. Bugün bambaşka ve güçlü Türkiye varsa, bütün bunlar AK Parti hükümetinin milletin emanetine sahip çıkmasının, yolsuzlukla mücadelesinin doğal bir sonucudur. AK Parti yolsuzluklarla mücadele etmeseydi, bütün bunlar olmazdı. İstiyorlar ki; Türkiye'de güven, istikrar bozulsun. IMF'ye el açan bir Türkiye özlemindeler. Bugüne kadar yaptıklarıımız ortadadır. Milletimiz de her seçimde bunlara dair değerlendirmesini yapmıştır.
"YOLSUZLUK ADI ALTINDA SÜRDÜRÜLEN KİRLİ OPERASYON"
Yolsuzluk adı altında sürdürülen kirli operasyon, AK Parti'nin en güçlü olduğu noktadan AK Parti'yi vurmaya çalışan, milletle arasındaki gönül bağını koparmaya yönelik saldırıdır. Bizim alnımız aktır, başımız diktir. Bunun bütün boyutlarıyla zaman içerisinde ortaya çıkacağına, milletimizin de oyunları tuzakları bozacağını düşünüyorum. AK Parti gazete manşetleriyle, kasetlerle, tehditlerle, şantajlarla, sermayenin desteğiyle iktidara gelmedi. Her şeye ve her odağa rağmen, milletimizinn desteğiyle iktidara gelmiştir. Gücümüzünn kaynağı millettir, biz bundan sonra da o güçle yolumuza devam edeceğiz. O yüzden bundan sonra da her ne oyun oynanırsa oynansın, biz o oyunları boza boza yolumuza devam edeceğiz.
KABİNE REVİZYONU
AK Parti hükümetleri milletimize başarıyla hizmet etti. Zaman zaman Sayın Başbakanımız kabine değişikliği yaptı. Bundan sonra da takdir yetkisi Sayın Başbakanımıza aittir. Karalama kampanyalarıyla tedbir almak durumunda değiliz.