Eliaçık ile Yıldırım PKK Konferansında

Eliaçık ile Yıldırım PKK Konferansında

Sözde ilahiyatçı İhsan Eliaçık ile MAÜ Rektör Yardımcısı Yıldırım, PKK yandaşlarının organize ettiği konferansa katılacak.

Antikapitalis Müslümanlar grubunun lideri sözde ilahiyatçı İhsan Eliaçık, Gezicilerin ardından bugünlerde de sık sık terör örgütü yandaşlarının organizasyonlarında boy gösteriyor.

Bölücü terör örgütünün yayın organı olan gazeteye demeç veren Eliaçık, örgüt yandaşlarının organize ettiği ve 10-11 Mayıs tarihlerinde Diyarbakır’da yapılacak olan sözde Demokratik İslam Konferansı’nı değerlendirdi!

Eliaçık, İslam’ı önlerinde engel olarak gören ve Marksist bir yapıda olan PKK yanlılarının organize ettiği konferanstan “kan gölüne dönen Ortadoğu’ya barışı, adaleti ve ortak yaşamı hakim kılma arayışı” olarak lanse etti.

KADRİ YILDIRIM DA YANLARINDA

Bölücü örgütün gazetesinde ayrıca, bir devlet üniversitesi olan Mardin Artuklu’nun Rektör Yardımcısı Kadri Yıldırım’ın da bir demeci yer aldı.

Daha önce teröristbaşı lehine yaptığı açıklamalarla gündeme gelen bir isim olan Kadri Yıldırım, bölücü örgüt yandaşlarının organize ettiği konferansla ilgili “halka bugüne kadar bir takım ibadetlerden ibaretmiş gibi sunulan İslam’ın toplumsal yönü gösterilmeye çalışılacak” dedi.