Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Elhamdülillah, iğrençlerin yoğun hücumu altındayız!

Hak yolda olduğumuzun bundan daha sağlam bir delili olabilir mi?

Gerek dünya genelinde gerek Türkiye dahilinde ne kadar müptezel ve şerefsiz varsa şu günlerde olanca kinlerini İslam’a ve Müslümanlara kusmaktadırlar. Galiba yine azıp kudurma mevsimlerine denk geldik.

Aslında bu Allah Teala’nın müminlere açıkça bir lütfudur. Hak yolun tam olarak anlaşılabilmesi için batılın da net bir şekilde orta yerde sırıtması gerekir.

“İşte böyle mücrimlerin yolu belli olsun diye ayetlerimizi iyice açıklıyoruz”(6/55) Yani Rabbimiz mücrimlerin üzerine projektör tutuyor ki onların ne idüklerini müminler daha net görüp anlasınlar. Bu da bizim için elbette hamd edilecek bir durumdur.

Bundan dolayı olup bitenleri izleyen hiç bir Müslüman kardeşimiz sakın üzülmesin, moralini bozmasın.

Zaten biliyoruz, bu saldırılardan dolayı kimse dininden soğumuyor, uzaklaşmıyor, sadece öfkeleniyor, bu da imandan kaynaklanan bir şeydir.

Fransa’daki kanalizasyon mesabesindeki karikatürcüler yine salyalarını akıtıyor, aynı şekilde Avrupa ülkelerinin çoğunda İslam’a karşı havlama koroları seslerini yükseltiyor...

Peki, bundan dolayı Peygamber Aleyhisselam’a imanı ve muhabbeti azalan, onun peygamberliği konusunda tereddüte düşen bir tek Müslüman var mı sizce?

Dışarının Kuduzlar Korosuna aynı anda iştirak eden içerinin müptezelleri de inanınız bize bir anlamda “elhamdülillah” dedirtiyor.

Elhamdülillah imam-hatiplerimizi, Kur’an kurslarımızı okullarımızı daha çok sahipleniyoruz, çocuklarımız üzerinde daha çok titreyeceğiz.

Şeyhin biri sahtekar çıktı diye var mı zikrini fikrini, tesbihatını terk eden, teheccüdünden vaz geçen, kuşluk namazına ara veren? Var mı Müslüman kardeşlerini bırakıp şerefsiz gürûha katılmaya karar veren?

Söylediğimiz gibi başka hiç bir şey olmasa onların havlamaları bile bizim Sırat-ı Müstakim üzere olduğumuzu göstermeye yetiyor.

Peki bu müptezeller bunu bile bile niye yapıyorlar, hiç bir Müslümanı döndüremeyeceklerini bildikleri halde niçin kuduz nöbetleri geçiriyorlar?

Birincisi kinlerini kusarak tatmin olmak istiyorlar. İkincisi ve daha önemlisi cehennemdeki azaplarını artırmak için yapıyorlar.

Bu yazı toplam 817 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar