El-Kassam Tugayları: “İşgal Rejiminin Yıkılışı İçin Geri Sayım Başladı”

El-Kassam Tugayları: “İşgal Rejiminin Yıkılışı İçin Geri Sayım Başladı”

İzzeddin El-Kassam Tugayları, Siyonist işgal rejiminin ortadan kalkma sürecinin ve bu konudaki geri sayımın başladığı belirterek, zamanın geri gitmeyeceğini ifade etti.

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Siyonist işgal rejiminin ortadan kalkma sürecinin ve bu konudaki geri sayımın başladığı belirterek, zamanın geri gitmeyeceğini ifade etti.

Filistin halkının işgal rejiminin kurulmasıyla yaşadığı "Büyük Felaket"in 67'nci yıldönümü nedeniyle açıklama yapan El-Kassam Tugayları, Siyonistlere hitaben şöyle dedi: “Ey Siyonistler! Kanlarımızdan oluşturduğunuz deniz üzerinde bağımsızlığınızı kutluyorsanız, sizden önce bunu yapan ve daha sonra  tarih sahnesinden kaybolan tağutları hatırlayın. Dünyanın dört bir yanından buralara gelip toprağımızı çaldınız. Artık buradan çıkıp gidin. Tarih ilelebet devam eden işgale şahit olmamıştır.”

El-Kassam Tugayları açıklamada ayrıca, zaman uzasa da Filistin halkının daha önce çıkarıldığı şehir, köy, belde ve bahçelerine geri döneceğini hatırlattı.

Açıklamanın sonunda El-Kassam Tugayları, Siyonistlerin akıttığı kanların ve katlettiği masum insanların işgal rejimini kovalamaya devam edeceğini ve onun yıkılış sebebi olacağını ifade etti.