Ekrem İmamoğlu Sapkın Projeye Destek Verdi !

Ekrem İmamoğlu Sapkın Projeye Destek Verdi !

Ekrem İmamoğlu'ndan eşcinsel evliliklerin önünü açacak projeye destek

Eşcinsel evliliklerin önünü açacağı gerekçesiyle eşcinseller tarafından desteklenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği (TCEP) projesine bu kez CHP'li Ekrem İmamoğlu destek verdi. CHP'lilerin Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu önerisine ekleyerek tek önergeyle geçirmek istediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu kurulması önerisi, AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, CHP'lilerin desteklediği eşcinselliğin yaygınlaştırılmasını amaçlayan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesi ile ilgili komisyon kurulması önerildi. CHP'li meclis üyelerinin, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu önerisine eklediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu önerisi reddedildi.

BM ve UNICEF eliyle bütün dünya ülkelerinde yaygınlaştırılmaya çalışılan, sponsorluğunu spekülatör Soros'un yaptığı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesine, Türkiye'de aktif olarak CHP ve CHP'nin görüşünde STK'lar sahip çıkıyor. İBB Meclisinde komisyon kurulması önerisi getirilmesi; aile yapısını parçalama ve eşcinselliği yaygınlaştırma amacına hizmet eden projenin, 31 Mart seçimlerinden sonra CHP'nin kazandığı belediyeler üzerinden sahneye konacağına işaret ediyor.