Ekrem Dumanlı AK Partili vekillere 'PÜF' yaptı

Ekrem Dumanlı AK Partili vekillere 'PÜF' yaptı

14 Aralık'ta paralel yapıya yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'dan şaşırtan hareket. Dumanlı, AK Partili milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Mecl

14 Aralık'ta paralel yapıya yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'dan şaşırtan hareket. Dumanlı, AK Partili milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makam odalarına, kendi yayın organı olan 'püff' isimli mizah dergisi ekini yine kendi şirketleri olan kargo firmasıyla gönderdi.
Dergiye ek olarak Ekrem Dumanlı imzasıyla bir de mektup gönderildi. Dumanlı, sınırlı sayıda bastırılan derginin hatıra olarak saklanabileceğine vurgu yaparken, vekillerden dergi ile ilgili olarak eleştiri de beklediğini belirtti.
Bazı AK Partili milletvekilleri dün ve bugün kargo yoluyla ellerine geçen dergiyi okuma gereği duymadan; bazıları inceledikten sonra çöpe atarken bazıları da dergiyi iadeli taahhüt yoluyla Ekrem Dumanlı'ya geri yolladı.
Bir gazetenin genel yayın yönetmeninin, gazetesinin bir ekini bu şekilde dağıtması basın sektöründe çok sık rastlamadığımız bir durum olarak dikkatlerden kaçmadı.