Ebu Zuhri: "Direnişin Direncini Kıramayacaklar"

Ebu Zuhri: "Direnişin Direncini Kıramayacaklar"

Ebu Zuhri, gerçekleştirilen saldırılardan birinin bir Filistinli aileyi hedef aldığını, bu ailenin küçük bir kız çocuklarını öldürürken çocuğun annesiyle iki kardeşinin de yaralanmasına neden olduğunu dile getirdi.

 
Filistin Enformasyon Merkezi
 
Hamas resmî sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, siyonist işgal güçlerinin bugün akşama doğru Gazze'yi hedef alan saldırıları hakkında yaptığı açıklamada bu saldırıların bir suç eylemi olduğunu ancak Filistin direnişinin direncini kıramayacağını ifade etti. Ebu Zuhri, gerçekleştirilen saldırılardan birinin bir Filistinli aileyi hedef aldığını, bu ailenin küçük bir kız çocuklarını öldürürken çocuğun annesiyle iki kardeşinin de yaralanmasına neden olduğunu dile getirdi.
 
Hamas sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı özel açıklamada, işgal devletinin tehditlerinin ve saldırılarının Filistin direnişini kırma ve onun kendisine karşı kararlı duruşunu engelleme konusunda başarılı olamayacağını vurguladı.
 
Bugün öğle saatlerinde işgal ordusunda görevli bir güvenlik görevlisinin Gazzeli bir keskin nişancının mermilerine hedef olarak hayatını kaybetmesi üzerine Netanyahu intikam tehdidinde bulunmuş ve akşama doğru da işgal savaş uçakları Gazze'de bazı noktaları hedef alan saldırılar gerçekleştirmişti. Bu saldırılarda üç yaşında bir kız çocuk hayatını kaybederken yedi kişi de yaralandı.