Ebu Ubeyde: "Askeri Üretim Birimi Üyeleri Zafer Ağlarını Ören Meçhul Askerler"

Ebu Ubeyde: "Askeri Üretim Birimi Üyeleri Zafer Ağlarını Ören Meçhul Askerler"

slami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, El-Kassam Tugayları'nın askeri üretim biriminde görev yapanların zafer ağlarını ören meçhul kahramanlar olduklarını söyledi.Ebu Ubeyde, sosyal paylaşım sitele

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, El-Kassam Tugayları'nın askeri üretim biriminde görev yapanların zafer ağlarını ören meçhul kahramanlar olduklarını söyledi.

Ebu Ubeyde, sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'da yaptığı açıklamada, "Askeri üretim birimi görevlileri, El-Kassam'ın meçhul askerleridir. İşgalcinin burnunun dibinde zafer ağlarını örerler. Kendilerinden sonra da kardeşleri onların yolundan yürümeye devam edecek" dedi.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde bu sabah (16 Nisan Çarşamba) kaza sonucu meydana gelen patlamada, İzzeddin El-Kassam Tugayları askeri üretim birimi görevlilerinden üç direnişçi şehit oldu. Patlamada, bazıları ağır 11 kişinin de yaralandığı bildirildi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, üretim sırasında yaşanan kaza nedeniyle meydana gelen patlamada hayatını kaybeden direnişçilerin 34 yaşındaki Rami Abdullah Mişmiş, 29 yaşındaki Yusuf Hammad Sabit ve 30 yaşındaki Usame Refik Hacı olduğunu açıkladı.

Yerel kaynaklar, ilk patlamanın ardından sivil savunma ekiplerinin ölü ve yaralıları tahliyesi sırasında ikinci bir patlamanın daha meydana geldiğini ve yaralı sayısının bu nedenle arttığını söyledi.