Ebu Hanzala'ya Bugün Kelepçe Takıldı

Ebu Hanzala'ya Bugün Kelepçe Takıldı

Dün kelepçesiz gözaltına alınması tartışma yaratan Ebu Hanzala'ya, bugün sağlık kontrolüne götürülürken kelepçe takılması dikkat çekti.

Dün kelepçesiz gözaltına alınması tartışma yaratan Ebu Hanzala'ya, bugün sağlık kontrolüne götürülürken kelepçe takılması dikkat çekti.

GÖZALTI FOTOĞRAFI TARTIŞMA YARATTI

Dün sabah saatlerinde 13 ilde terör örgütlerine yönelik yapılan eşzamanlı operasyonlarda El Kaide yöneticisi olmakla suçlanan ve bir süre bu nedenle tutuklu kalan Ebu Hanzala kod adlı Halis Bayancuk'un da gözaltına alındı. Ebu Hanzala'nın gözaltı fotoğrafı tartışmalara neden oldu. Eşiyle birlikte gözaltına alınan Hanzala'ya kelepçe takılmaması tepki çekti.

BUGÜN KELEPÇE TAKILDI

İstanbul'da dün sabah düzenlenen terör operasyonunun IŞİD ayağında gözaltına alınan 'Ebu Hanzala' olarak bilinen Halis Bayancuk'un da aralarında bulunduğu bir grup şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, çevik kuvvet minibüsleriyle sağlık kontrolüne getirildi. Bugün Bayancuk'un da aralarında bulunduğu şüphelilerin tamamının ellerinin önden kelepçeli olduğu görüldü.

Dün gözaltına alınan Bayancuk, elleri kelepçesiz sağlık kontrolüne getirilmişti.

EMNİYET'E GÖTÜRÜLDÜLER

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler yeniden emniyete götürüldü.