Duygulandıran Mursi Duası!

Duygulandıran Mursi Duası!

Ramazan ayının ilk sahuru dün gece icra edildi. Kanal 7'de sahur programı yapan Ömer Döngeloğlu'nun anlamlı sahur duası ise televizyon başında izleyenleri duygulandırdı.

Döngeloğlu'nun, idam cezasına çarptırılan Mısır'ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'yi de dahil ettiği duası sosyal medyada da gündem oldu.

"Bizi, Mursi'ye karşı hain ilan etme Allah'ım" diyen Ömer Döngeloğlu Hocanın duasının bir bölümü şöyle: "Mısır'da kardeşlerimize idam kararı veren zalimleri, dinsiz imansız, kitapsız Sisi yönetimini helak et ya Rabbi. Dinin için bedel ödeyen Müslümanların şerefini artır ya Rabbi. Selahaddin kalmamış bu dünya, Hamza kalmamış bu dünyada. Ömer ibnü'l-Hattab kalmamış bu dünyada. İmam-ı Ali kalmamış bu dünyada. Hazreti Hüseyin kalmamış bu dünyada. Allah'ım hiç değilse bizi Muhammed Mursilere karşı hain etme. Onları görmeden başını çevirip giden gafil Müslümanlardan etme ya Rabbi. Bir gavurun ayağına diken batsa dünyayı ayağa kaldıran sahtekar Müslümanların şimdi susmalarını sana şikayet ediyoruz Allah'ım.

İŞTE DUYGULANDIIRAN O DUA;