Dünya Eskisi Gibi Siyonistlere Sempatiyle Bakmıyor

Dünya Eskisi Gibi Siyonistlere Sempatiyle Bakmıyor

Nekbe’nin 67. yıldönümü nedeniyle yapılan araştırmalara göre...

Balfour Deklarasyonu'nu kullanarak Filistin topraklarını işgal eden Siyonist çeteler, işgal ettikleri Filistin topraklarında terör rejimi kurmak ve bunun için dünyanın dört tarafına dağılmış olan Yahudileri toplamak için antisemitizmi kullandılar. Bunu özellikle Avrupa’da başarılı bir şekilde uygulayan ve oldukça yüksek verim alan Siyonist rejimin bu teorisi son yıllarda giderek erimeye başlıyor. Dünyada ve özellikle Avrupa’da Siyonist rejime karşı nefret artarken, uluslararası çapta da işgal rejimi boykotlarla karşı karşıya.

Alkhaleejonline.net sitesinin Anti-Semitizmle Mücadele Forumu ile Yediot Aharanot gazetesinin yayınladığı özel dosyaya dayanarak hazırladığı rapora göre, başta Avrupa ülkeleriyle Amerika olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde Siyonistlerle işgal rejimine karşı düşmanlık gittikçe artmaktadır.

2013 yılına göre 2014 yılında amtisemitizm ve işgal rejimi düşmanlığının %400 oranında arttığına dikkat çeken rapor, dünyada ve özellikle Avrupa’da yaşayan Yahudilerin geleceğiyle ilgili ciddi endişeler uyandıran bu yükseliş işgal rejimini ve işgal rejimindeki kurum ve kuruluşları korkutuyor.

Rapor, bu düşmanlık ve nefretin geçen yıl Gazze’ye karşı başlatılan savaşın ardından daha da arttığına dikkat çekiyor.