Dost Siyonist Bakan Türkiye'de  (!)

Dost Siyonist Bakan Türkiye'de (!)

Sionist işgal rejiminin Enerji BakanıYuval Steinitz, 23'üncü Dünya Enerji Kongresine katılmak üzere İstanbul'a geldi

Sionist işgal rejiminin Enerji BakanıYuval Steinitz, 23'üncü Dünya Enerji Kongresine katılmak üzere İstanbul'a geldi 10 vatandaşımızını şehit olduğu Mavi Marmarasaldırısının üzerinden geçen 6 yıl aradan sonra ilk defa İsrail'den bakanlar düzeyinde bir yetkili Türkiye'ye gelmiş oldu.
 
Ak Parti’nin normalleşme anlaşmasını imzalamasıyla  İsrail- Türkiye ilişkilerinde samimiyetin zirvesi yaşanıyor. 
 
Siyonist işgal rejimi Enerji Bakanı Yuval Steinitz, 2010 yılında yaşanan Mavi Marmara katliamının ardından İsrail ve Türkiye arasında bakan düzeyinde gerçekleşecek ilk ziyaret için İstanbul'a geldi. 6 yıl aradan sonra ilk kez Türkiye'ye Gelen İsrailli Bakan Steinitz'i konsolosluk yetkileri karşıladı. Havalimanının VİB salonunda bir süre dinlenen Steinitz daha sonra konferansın yapıldığı yere gitmek üzere havalimanından ayrıldı.
 
Bakan Steinitz, 23'üncü Dünya Enerji Kongresinde "Doğu Akdeniz'de Yeni Bir Manzara" başlıklı konuşma yapacak. Bakan Steinitz'in kongrede yapacağı konuşmanın ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile ikili görüşme gerçekleşeceği açıklandı. Görüşme kapsamında iki ülke arasında enerji işbirliği konusunun gündeme gelmesi bekleniyor.
 
Berat Albayrak görüşmesi
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz bir araya geldi.
 
Bakan Albayrak'ın, 23. Dünya Enerji Kongresi kapsamında Türkiye'de bulunan mevkidaşı Steinitz ile görüşmesi, saat 10.55'te başladı.
 
Basına kapalı olan görüşmenin ardından ortak bir yazılı açıklama yapılması bekleniyor.