Donarak Şehid Olan Bebek Yaptığınız Zulümleri Allah'a Şikayet Edecek

Donarak Şehid Olan Bebek Yaptığınız Zulümleri Allah'a Şikayet Edecek

Donarak Şehit Olan Gazzeli Rehf Zulmünüzü Allah’a Şikayet Edecek

Muhammed Yasin / FİEM

Gazze’ye karşı uygulanan ambargoya iştirak eden, bir kelime veya sözle de olsa ona katkı sağlayanlara sesleniyorum… Size müjde! Hamas'a üstün geldiniz, onu ezip geçtiniz, istediğiniz gibi onu perişan ettiniz. Çünkü henüz iki ayını doldurmamış Filistinli masum, günahsız, hatasız bebek Rehf Ali Ebu Asi sizlerin marifetiyle savaşta evleri yerle bir olduğundan ailesi ona barınıp ısınacak bir yer bulamadığından pak ruhunu teslim etti. Kendisi de önceki şehitlerin kafilesine katılıp sizin yaptığınız zulümleri Allah’a şikayet etti.

Rehf, daha önce bölgesel ve küresel çaptaki komplolar neticesinde dayatılan ve Gazze halkını doğal hayattan uzaklaştıran zalim ambargo nedeniyle elektrikleri kesilen ve bunun için de Gazze’nin Eş-Şati Mülteci kampında mumdan çıkan yangında şehit olan Amr ve Halid ile ambargo nedeniyle şehit olan diğer mazlumlara katıldı.

Rehf’in bu dünyadan Rabbinin kendisinden razı, kendisinin de Rabbinden razı olarak göçtüğünü, onun melek gibi gönlünü ancak ana babasının gözyaşlarının yaktığını biliyorsunuz. Ona göre öbür dünyaya göç etmek medeniyet ve insan haklarını savunan bir dünyanın ortaya koyduğu zulüm, karanlık ve azgınlıktan daha iyidir. Çünkü medeniyet iddiasındaki dünya, insanlık namına olan her şeyi kaybetmiştir. Hakkını, onurunu, ümmetinin şeref ve haysiyetini savunduğu için ve bunu korumaya çalıştığı için Gazze halkını yok etmek istiyor.

Sizi tebrik ediyorum ve alkışlıyorum (!) Çünkü ambargonuz yerle bir edilen evlerin imarını engelledi, Gazze’de zaten iyi olmayan ekonomiyi felç etti. İşsizliğin artmasına yol açan ambargonuza karşı öfkenin artmasına neden oldunuz. Dikkat edin, “sizin kuşatmanız” diyorum. Çünkü bunun faturasını er ya da geç siz ödeyeceksiniz.

Son savaşı bir kez daha belki hatırlarsınız. Yakın uzak herkesin yaptıklarınıza karşı gözünü yumduğu ve sessiz kaldığı savaştan bahsediyoruz. Ancak 51 gün boyunca her türlü silahı kullanmanıza, topraklarımızı işgal tarihinizin en uzun savaşını yaşamanıza ve her taraftan saldırmanıza rağmen Gazze’deki kahraman direnişin gücünü ve iradesini kıramadınız.

Yarın, gelecek olan savaş ve mücadelenin Allah’ın izniyle daha büyük ve ağır olacağını göreceksiniz.

Siz ve kuşatmaya iştirak eden ortaklarınız, yaptığınızla dört köşe olun. Yol buldukça gününüzü gün edin ve yararlanın. Ambargoyu daha da şiddetlendirin ve Gazze’yi boğazlamaya devam edin. Bununla Gazze’nin yüzünüze kükreyecek tutumundan başka bir şey bulamazsınız. Zulümlerinize karşı devrim göreceksiniz. Hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız.

Size açıkça şunu söylüyorum:

Sizin uyguladığınız öldürücü ambargo, Filistin halkını kökünüzü kazıyacak kahraman direnişin arkasında durmaya, yanında yer almaya ve onu desteklemeye götürecektir.

Tek çözüm, işgal kanserini ümmetin bedeninden çıkarmak suretiyle gerçekleşecek tam özgürlüktür