Diriliş Postası asla onlar gibi olmayacak inşaallah

Geçen gün çok komik bir şey oldu. Sabah Grubu’na bağlı olmayan (gülme işareti) bir internet haber-manipülasyon sitesi, Sabah Grubu’na bağlı olan bir dergide çıkan bir yazıyı coşkulu bir takdimle okurlarının dikkatine sunmuştu. Birkaç saat sonra Sabah Grubu o yazıyı kendi internet sitelerinden kaldırdı. Ve, bakın şu işe, Sabah Grubu’na bağlı olmayan (kahkaha işareti var mı?) siteden de hemen kalktı o yazı.
Bundan üç ay evvel bizi Erdoğan’a komplo kurmakla suçlayıp AK Parti’nin atması gereken “safra” ilan eden siteden bahsediyorum. Geçenki şikayetim de kâr etmedi; sözkonusu iftiraname/hakaretname hala duruyor sitede.
Dursun bakalım. Baktıkça halimize şükrederiz ve hakkaniyetteki ısrarımız kamçılanır. Bize olmamamız gereken, yapmamamız gereken şeyi hatırlatır. Diriliş Postası asla onlar gibi olmayacak inşaallah. Bir topluluğa duyduğumuz öfke bizi adaletsizliğe sevk etmeyecek inşaallah. Sevkettiğini farkettiğimiz anda tevbe edip okurlarımızdan da af dileyeceğiz inşaallah. Öyle yapıyoruz ve hep öyle yapacağız inşaallah.
Dünya çok kirli. Bizim dünyamız da kirlendi. Diriliş Postası’nı temiz tutmak için el birliği ile gayret edelim. Hakkaniyete riayet etmediğimizi, ayağımızın kaydığını düşündüğünüz yerde bizi uyarın arkadaşlar. İcabında sertçe uyarın. Diriliş Postası’na sahip çıkmak, Diriliş Postası’na icabında posta koymayı da gerektirir.
Olduğumuz şey olarak değil ama olmamız gereken şey olarak BİZE YAKIŞAN bir basın-yayın için, ileri!

Tezgâhtar arkadaşlara not:
Canım kardeşlerim, gizli tezgah kurarken geride deve izi bırakıyorsunuz. Biraz daha özen lütfen.

Bu yazı toplam 1287 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar