Diriliş Buluşmaları Başlıyor

Diriliş Buluşmaları Başlıyor

5 farklı İslam alimi her ay bir şehirde buluşarak belirlenecek bir konuda ortak mesajlar verecek ve bir ilk gerçekleştirilecek. İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda STK'nın işbirliğiyle organize edilen “Diriliş Buluşmaları” adlı konferanslar serisi 12 Ha

İHH İnsani Yardım Vakfı, Sahn-ı Seman İslamî İlimler Eğitim ve Araştırma Merkezi, Sosyal Doku Vakfı, Siyer Vakfı, İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezinin işbirliğiyle Türkiye'nin 12 farklı şehrinde düzenlenecek konferanslar serisi “Diriliş Buluşmaları" adı altında gerçekleştirilecek.
Her ay farklı bir şehirde yapılacak konferanslarda ilk olarak Ebubekir Sifil, Nurettin Yıldız, Abdulmetin Balkanlıoğlu, İhsan Şenocak, Muhammed Emin Yıldırım gibi birbirinden değerli İslam alimleri konuşmacı olarak yer alacak. İlerleyen programlarda buluşmalara başka İslam alimlerinin de katılması bekleniyor.
İlk konferans Kayseri'de
Her konferansta ayrı bir konunun işleneceği “Diriliş Buluşmaları", 12 Haziran Cuma günü Kayseri'de yapılacak konferansla başlayacak. Konferansın konusu “Kudüs ve Mescid-i Aksa" olarak belirlendi. Programa, Kayseri'nin yanında Yozgat, Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerinden de yoğun bir katılım bekleniyor.