Direniş'den Siyonist Rejime Karşı Dik Duruş

Direniş'den Siyonist Rejime Karşı Dik Duruş

Direniş Grupları: "Tehditler Karşısında Eli-Kolu Bağlı Durmayacağız"

Filistinli direniş gruplarının askeri kanatları, işgal rejiminin Filistin halkına ve direnişine yönelik tehditlerinin kendilerini asla korkutmayacağını, bilakis Gazze Şeridi'ne düzenlenecek olası saldırılara karşı koyma kararlılıklarını artıracağını söyledi. Direniş grupları, işgalcinin tehditleri ve saldırıları karşısında eli-kolu bağlı oturmayacaklarını bildirdi.

 

Direniş gruplarının askeri kanatları bu akşam (17 Haziran Salı) Gazze'de ortak basın toplantısı düzenleyerek, "İşgal zindanlarında boş mideleriyle kahramanca mücadele veren esirlerimizin özgürlüklerine kavuşmaları için yapılacak her türlü direniş eylemini destekliyoruz" dedi.

 

İşgal güçlerinin terörüne karşı Batı Yaka halkının yanında olduklarını ve işgalcinin Batı Yaka'da zorla dayatmaya çalıştığı politikaları seyretmekle yetinmeyeceklerini açıklayan direniş grupları, Batı Yaka ve Gazze Şeridi halklarının tek bir halk olduğunu ve direnişlerinin de ortak olduğunu vurguladı.

 

Gazze'de düzenlenen ortak basın toplantısına İzzeddin El-Kassam Tugayları, En-Nasır Tugayları, El-Aksa Tugayları, El-Ensar Tugayları, Ebu Ali Mustafa Tugayları, Ulusal Direniş, Seyfulislam, Es-Saika El-Vataniyye, Nasır Salahuddin Tugayları ve El-Aksa Koruyucuları temsilcileri katıldı.

 

Filistinli direniş grupları, işgalcilere seslenerek, "Hükümetinizin ve güvenlik güçlerinizin başarısızlığının sorumluluğunu Filistin halkına yüklemeyin. Halkımızın direnişi ve kararlılığı hayallerinizin boşa gitmesini sağlayacak" dedi.