Direniş, Selfit Eylemini Kutladı

Direniş, Selfit Eylemini Kutladı

Filistinli gruplar, bu sabah Selfit vilayetinde gerçekleştirilen, iki işgalcinin ölümü ve ikisinin de yaralanmasına yol açan eylemi kutladı.


 
İslami Cihad Hareketi liderlerinden Davud Şihab, Selfit eyleminin pusulanın doğru yöne çevrilmesi ve yolun düzeltilmesi, mücadelenin gerçek alanına taşınması olduğunu söyledi.


 
Şihab, kendilerini uzak kalamayacakları doğru yola yeniden döndüren Batı Yaka’daki kahramanları selamladı.
 
İslami Cihad Hareketi’nin eylemi kutladığını belirten Şihab, eylemciyi desteklediklerini, El-Halil ve Kudüs’teki kahraman murabıtları selamladıklarını ifade etti.
 
Filistin Halk Kurtuluş Cephesi de yaptığı açıklamada, Filistinli fedainin Selfit’te gerçekleştirdiği eylemi övdü ve düşmanla mücadelenin idaresi için uzlaşı çağrısında bulundu.

Hamas tatlı dağıttı...


 
FHKC’nin askeri kanadı Milli Direniş Tugayları, Selfit kentinde gerçekleştirilen eylemi kutlayarak, eylemin işgalcilerin Filistin halkına yönelik cinayetlerine doğal bir cevap olduğunu söyledi.
 
İslami Direniş Hareketi (Hamas) da Selfit eylemini kutlayarak, eylemin direniş seçeneğinin işgalcilerle mücadelede en yararlı yol olduğunu gösterdiğini ifade etti.

fiem