Direniş: Saldırılara Misillemede Bulunmaya Hazırız

Direniş: Saldırılara Misillemede Bulunmaya Hazırız

Ortak Operasyon Odasının daha önce işgalciyi uyardığını hatırlatan Hamas: Direniş İşgalcinin Aptalca Saldırılarına Misillemede Bulunmaya Hazırdır

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Ortak Operasyon Odası’nın işgalcinin Büyük Dönüş ve Kuşatmayı Kırma Yürüyüşlerine katılan masum ve sivil halka yönelik yapacağı aptalca bir cinayete karşılık vermeye hazır olduğunu belirtti.

Hamas sözcüsü Abdullatif El-Kanu yaptığı ve Filistin Enformasyon Merkezi’ne de ulaşan basın açıklamasında, Filistin halkının cuma günü yapılacak Büyük Dönüş ve Kuşatmayı Kırma Yürüyüşüne katılacağını ifade etti.

Siyonist işgal rejiminin kendi iç krizlerini Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerindeki sivilleri hedef alarak başka yere taşımak istediğine dikkat çeken El-Kanu, direniş grupları tarafından oluşturulan Ortak Operasyon Odası’nın işgalciyi Filistin halkına karşı saldırı konusunda uyardığını ve muhtemel cinayet ve saldırılara misilleme yapmaya hazır olduğunu kaydetti.

Geçen hafta yaptığı toplantıdan sonra askeri bildiri yayınlayan Ortak Operasyon Odası, Cuma gününün işgalci için test günü olduğunu belirtmiş, işgalcinin cinayetlerine seyirci kalmayacağı ve çok ağır misillemede bulunacağı uyarısında bulunmuştu.

Geçen Cuma yapılan faaliyetlere katılan halka ateş açan işgal güçleri 4 kişiyi şehit etti kırktan fazla kişiyi de yaraladı.

 

fiem