Direniş Cephesi'nden İsrail'in Tehditlerine Cevap

Direniş Cephesi'nden İsrail'in Tehditlerine Cevap

Siyonist rejim savunma bakanı Moşe Ya'alon'un Gazze'ye yeniden saldırı düzenleme tehdidine direniş cephesi cevap verdi...

Filistinli direniş grupları, siyonist rejim savunma bakanı Moşe Ya'alon'un Gazze'ye saldırı tehdidi üzerine bir açıklama yaptı.

Açıklamada, tehditlerin amacının "Siyonist rejimin 51 gün süren son savaşta aldıkları mağlubiyetten sonra siyonist ordunun moralini yükseltmek ve yaklaşan seçim bağlamında daha fazla oy almaya çalışılması" ifadeleri kullanıldı.

Direniş grupları ayrıca kendilerinin de siyonist rejimle yeni bir savaşa hazırlandıklarını belirterek siyonistlerin tehditlerine meydan okudu.

Yapılan açıklamada, Siyonist bakanın tehdidine verilecek en iyi cevabın uzlaşma ve siyasi birliğin uygulanma programını ileriye taşımak olacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili İslami Cihad liderlerinden Ebu Tarık, "siyonistlerin aldıkları mağlubiyet nedeniyle bu tür şımarık açıklamaları yapması ordusunun prestijini yükseltme çabalarıdır" diyerek Gazze'nin girilecek bir piknik alanı olmadığını direniş cephesinin kahramanlarının hazırda beklediklerini ve siyonistlerin bilmediği çok daha fazla taktikleri olduğunu vurguladı.

Diğer taraftan Hamas ve Filistin Yasama Konseyi üyesi Yahya Alebadsh, siyonist rejimin bu tehdidinin Kassam Tugayları'nın kuruluş yıldönümünde güçlü gösterişinin hemen ardından geldiğine dikkat çekerek, "büyük utanç duydukları bu tablonun ezikliği karşısında yapılmış bir açıklama" ifadelerini kullandı.

Sözlerini siyonistlerin tüm saldırılarına karşı direniş gruplarının tüm gücüyle hazırlandıklarını belirten Yahya Alebadsh, siyonistlerin tehditleri karşısında siyasi programın birliğinin arttırılmasını istedi.

Son olarak direniş komiteleri, siyonistlerin bu tehditlerinden asla korkmadıklarını ve siyonist işgalciyi Allah'ın izniyle bozguna uğratacaklarını ve herhangi bir saldırıya karşı yeniden savaşacaklarını belirtti.

Kaynak: Tevhidhaber.com