Direniş: Biz Farklıyız Biz İnsanız-VİDEO

Direniş: Biz Farklıyız Biz İnsanız-VİDEO

İzzeddin el-Kassam Tugayları Youtube’a yüklediği askeri içerikli bir videoda “biz farklıyız, çünkü insanız” mesajı verdi...

Geçtiğimiz sene yaz aylarında Siyonist Rejim’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşılık veren Filistinli İslami Direniş Hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Youtube’a yüklediği askeri içerikli bir videoda “biz farklıyız, çünkü insanız” mesajı verdi.

"Gerçek bir hikayeye dayanmaktadır. 20 Temmuz 2014'te gerçekleşti" ifadeleriyle başlayan videoda, Kassam Tugayları ile İsrail Ordusu arasındaki savaşın bir bölümü canlandırılıyor. Videoda Siyonist Rejim askeri birlikleri yüksek teknoloji silahlarıyla Gazze Şeridi’ne yaptığı havan saldırılarında pek çok sivili ŞEHİD edilirken, Direniş kuvvetlerinin ise çocuklar hedefe girdi diye İsrail askerlerine yapılacak bir saldırıyı son anda iptal ettiği görülüyor.

Videonun sonunda “İsrail ordusu Gazze’nin Şucaiye mahallesinde gerçekleştirdiği korkunç katliamda onlarca kadın ve çocuğu öldürdü. Filistin Direnişi ise işgal askerlerine yönelik onlarca saldırıda hedefe çocukların girmesinden dolayı operasyonları son anda durdurdu.” ifadeleri kullanıldı. Videonun kapanışında “biz farklıyız, biz insanız” yazıları yer aldı.

Gazze'ye 7 Temmuz 2014 tarihinde havadan, karadan ve denizden saldırmaya başlayan İsrail güçleri, iki bini aşkın Gazzeli sivili şehid etmiş ve binlerce sivilin de yaralanmasına sebep olmuştu.

Haber Videosu

 

 

islamianaliz