Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Dinle Nazisiyonist İsrail!

 
Yine Rabbin kutsalını çiğnedin ve bir kez daha lanetlendin.. Elin kan kokuyor..
Bir diğer adı "İsrail" olan Yakub"un adına kara çaldın.. Hz. Yakub"un ve Hz. Musa"nın laneti sizin üzerinize olsun!
Söyle şimdi seni kim alacak Allah"ın elinden?. Davud"un kılıcı şimdi mazlumların koruyucusu bir halkın elinde..
Allah (cc) insanı yaratırken onu alemlere üstün kıldı.. Onlardan bir kısmı yaratılış gayesinden saptı, yasakları çiğnedi, Rabbe ortak koştu, kan döktü ve lanete uğradı.. Allah İsrailoğulları"nı da zalim bir kavme karşı üstün kıldı, ikramda bulundu, aynı anda iki peygamberle onları Firavun"un zulmünden kurtardı ama bu cahil ve azgın kavim, tevbe etmeyen kavim. Kibrin seni yiyip bitirecek.. Lanet gelip seni bulacak, alemlere rezil rüsvay olacak, horlanacak, perişan olacaksın..
Bekle ve gör istersen.. Seni şimdi kim kurtarabilir ki?. Amerika mı, İngiltere mi? Seni kurtarmaya çalışanlar senin kaderine ortak olacaklar.
Bu arada Nazi efsanesi de çöktü.. Meğer Hitler, Avrupa"daki ve Balkanlar"daki Yahudileri Filistin"e sürmek için Siyonistlerin elinde bir sopa imiş.. Yani bugünkü İsrail; İngiltere, ABD ve Almanya"dan oluşan şeytan üçgeninde doğan gayri meşru bir çocuk..
Yunanlar İzmir"e niçin ve nasıl çıktı ise Yahudiler de Filistin"e o maksatla çıkartılmışlar.. Batının haçlı seferindeki tabii müttefikleri, Truva atı olan kukla bir devlet..
Ergenekon"un PKK planı gibi bir şey bu.. Güçlükonak hikayesi gibi bir şey Almanya"da olanlar.. Bire bin katarak bir efsane icad ettiler.. Bunun tartışmasını bile yasakladılar.. "Soykırım" bu anlamda Hollyywood"un ürettiği bir efsaneye, bir illüzyona dönüştü.. Dünya bu vesile ile büyük komplonun farkına varıyor..
Bir katliam olmadı mı? Oldu elbette. Ama onlar yalnız değildi ve Siyonistler bunu görev zayiatı olarak gördüler.. Yoksa o kadar insanı nasıl Filistin"e götüreceklerdi? Bire bin katarak insanları korkuttular.. Hitler seçilmiş bir kötü adamdı sadece..
Gazze trajedisi bu tartışmaları da gündeme taşıdı yeniden..
Siyonistlerle Nazistler ruh ikizleri sanki. Aynı şeytanın hizmetindeler..
Gazze trajedisinin ardından terör, Ergenekon ve yargıdaki derin yapılanmanın arkasında da aynı Siyonist kadroları fark ettik. Nazisiyonistlerin media içindeki, siyaset ve bürokrasideki eklemlenmiş adamları da deşifre oldular.. Localardaki liberal maskeli adamları deşifre oldu..
İsrail yönetiminde zerre kadar akıl varsa, Türkiye"nin taleplerine hemen olumlu cevap verir. Yoksa olacakları sıralayayım satır başları ile..
Ankara"nın 4 talebi ne? 1- Özür dile. 2- Uluslararası soruşturmaya engel olma. 3- Gemileri ve yardım malzemelerini iade et ve yardımın adresine teslimine mani olma. 4- Suçluları cezalandır ve tazminat öde.. Hemen şimdi..
Eğer direnecek olursanız, bu tartışma bitmeyecek.. İnsanlık vicdanı sizi yargılayacak, bitmeyecek. Uluslararası divanlarda yargılanacaksınız, bitmeyecek, sizin yasalarınız ve sizin yargıçlarınız sizi yargılayacak, sizin vatandaşlarınız size dava açacak, sizin avukatlarınız sizi suçlayacak. Sizin kurullarınız, meclisiniz bu cinayeti soruşturacak, bitmeyecek. İnsan haklarına saygılı her ülkede hakkınızda dava açılacak. Gemideki insanların ülkelerinde sizin aleyhinize davalar açılacak.. İnsanlık sizden davacı olacak. Binlerce dava açılacak hakkınızda, çırpındıkça batacaksınız. O ülkelerdeki kandaşlarınız, dindaşlarınız bile size lanet edecek!
Sizin şeytanınız varsa, bizim vicdan sahibi "insan" dostlarımız var.. Bu saldırıya emir veren ve bu saldırıda görev alan herkesi tek tek belirleyeceğiz.. Dünyanın neresine giderlerse gitsinler onları orada yakalayıp, mahkemeye çıkartacağız.. Resimlerini yayınlayacağız, haberleşmelerini izleyeceğiz.. Sadece onları değil, ailelerini, arkadaşlarını, onları koruyan ve onlara yardım edenleri, akrabalarını..
Siz nasıl "Nazi avı" yaptınızsa, biz de sizi takibe alacağız.. İsrail"den dışarı çıkamazsınız.. Tutuklanabilirsiniz. Ya da bulunduğunuz yeri tesbit ettiğimiz anda oradaki halkın öfkesinden korkun..
O insanları vicdanları yalnız bırakmayacak. Korku, beyinlerini kemirecek.
İsrail özür dilemese bile, çıkın özür dileyin, yargılanmak istediğinizi söyleyin, size bu emri verenleri açıklayın; sizi affedelim..
Ölmeden size kurtuluş yok.. Ölseniz de mezar taşınızı bulup sizi deşifre ederiz, mezarda bile rahat yok size.. Ahiretiniz Allah"a kalmış.. Mezarınız bile insanlara mekruh olur..
Kuzenleriniz, komşularınız, komşu çocukları, evinize gelen komşularınız, akrabalarınız, insaf ve vicdan sahibi anne-babanız, dedeniz, nineniz, teyzeniz halanız, dayınız-amcanız ihbar edecek sizi.. Torunlarınız sizden utanacak.. Eşiniz, arkadaşlarınız, çocuklarınız, vebalı gibi sizden uzak duracak.. Meleklerin laneti sizi bulacak. Elinizdeki kanla artık mukaddes olan hiçbir şeye dokunamayacaksınız.. Çünkü siz insanlığın vicdanına savaş açtınız.. Ve hayatınız boyunca sıcak nefesimiz ensenizde olacak!
Söyleyin yöneticileriniz, komutanlarınız sizi insanlığın vicdanından kurtarsın..
O kanlı ellerinizi çocukların başlarına dokundurmayın, ölümün elleridir onlar..
Teriniz midenizi bulandıracak, yediklerinizden tat almayacaksınız.. İçtiğiniz suya kanmayacaksınız.. Yeryüzü size haram kılınacak.. Kendi yurdunuzda ve insanların vicdanlarında mahpus, serseri bir hayat yaşayacaksınız..
Ve sonunda yine 4 şart yerine gelecek..
Keşke "vahşi" olan nefsinizi terbiye edebilseniz.. Cehennem çukurunun eşiğinden geri dönüp, gerçeği kabul ederek ve itiraf ederek, özür dileyip, tevbe etseniz ve kardeş olsak.. Kız çocuğunu toprağa gömen babaya ne oldu, Hz. Hamza"yı şehid edene ya da?. Hz. Peygamber"i öldürmeye gelen kimdi? Peygamberin yoluna diken döküp, ayağına taş atanlar, arkasından küfür eden Taif halkı sonunda ne yaptı? Kurtuluş yolunuz, kaçacak, sığınacak yeriniz yok artık.. Vicdanınızın sesini dinleyin ve insanlığın vicdanına sığının..
Bizi öldürmeye gelenler bizde dirilsinler.. Bu kan banyosunun vicdan şoku ile hakikate uyanan kimse olmayacak mı aranızdan?. Kardeş olacağımız bir Musa sevdalısı.. Bir Yakub sevdalısı.. O çocuklar Musa"nın, Yakub"un çocuklarıydılar, onların gittiği yere gittiler. Ya siz nereye gideceksiniz ey Hitler"in mirasçıları, ey zalim Firavun"un çocukları! Samiri"nin davasını güdenler! Ey zalimler; katiller sürüsü! Biz İbrahim milletindeniz, ya siz!
İsrail büyük bir belaya çattı.. Bu iş burada bitmeyecek. Her şey daha yeni başlıyor.. Hadi İsrail, elinden geleni ardına koma.. Şeytanlarını da çağır yardıma, localarını, terör örgütlerini, DERİN DEVLETini, Ergenekoncu işbirlikçilerini, siyaset, bürokrasi, ordu, media, STK içindeki kiralık adamlarını da yardıma çağır.. Parasına güvenen, güce tapan başka kim varsa yardım edecek.. Hadi, onlarla birlikte, topunuzun canı cehenneme..
Eee. Bu dünya etme bulma dünyasıdır. Ne demişler: Zulm ile abad olunmaz.. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.. Kim ki zalimlere yardım ederse, ateş onlara da dokunur. Zulmün kemali, zeval vaktinin işaretidir.. Bu zulmü görüp de sessiz kalanlar yok mu, onlar dilsiz şeytanlardır. Bu zalimlerden korkarak ya da onların para ve güçlerinden yararlanmak adına onların zulmüne arka çıkanlar yok mu, onlar "bel"am"lardır..
Bekle İsrail! Yeni gemiler geliyor.. İnsanlık vicdan kuşatması ile Siyonistler için işgal ettiği toprakları bir hapishaneye çevirecek. "Wanted/Aranıyor" diye dünya metropollerinde ve internet sayfalarında katillerin fotoğrafları ve robot resimlerinin yayınlanmasına az kaldı.. İnsanlık sizi ve yalanlarınızı boykot edecek..
"Allah (cc) bizim ellerimizle zalimleri cezalandırmak ve mazlumlara yardım etmek ister."
"Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın / Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın.."
Kardeşlerimin kandillerini tebrik ediyorum. Mekke-i Mükerreme"den selam ve dua ile..

vakit

Bu yazı toplam 2254 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar