Dilipak: NATO ve AB'den de Ayrılabiliriz

Dilipak: NATO ve AB'den de Ayrılabiliriz

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında "Bize Allah yeter. NATO’dan da ayrılabiliriz gerekirse.. Üslerini de alıp gitsinler! dedi

Tevhid Haber

Abdurrahman Dilipak, bugün Yeni Akit'te yayımlanan köşe yazısında, 'gerekirse' AB ve NATO'dan çıkılabileceğini söyledi. "Bize Allah yeter. Üslerini de alıp gitsinler! Cehennemin dibine kadar yolları var" diyen Dilipak, "İstenmediğimiz bir yerde niye duruyoruz ki!" diye de sitem etti.

Yazıda "ABD’ye 'Size ihtiyacımız yok' diyebilmemiz gerek artık. 'Hayır' diyebilmemiz gerek.. 'Sizin bize ihtiyacınız yoksa, bizim size hiçbir ihtiyacımız yok' Bize Allah yeter" diyen Dilipak, "NATO’dan da ayrılabiliriz gerekirse.. Üslerini de alıp gitsinler! Cehennemin dibine kadar yolları var. Gülen, Küçük Amerika, ABD büyük bir Gülen. AB’den de ayrılabiliriz. İstenmediğimiz bir yerde niye duruyoruz ki! Ya da biz sözümüzü esirgemeyelim, onlar atsınlar... Kendi içlerinde bazı gerçeklerin tartışılmasına vesile olalım. İçlerinde akıl ve vicdan sahibi olanlar için bir zemin oluşsun bu şekilde.." diye devam etti.

Dilipak, "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar" başlıklı yazısında, sitemini şöyle sürdürdü:

"Savaşlara, darbelere engel olamayan, terörle baş edemeyen, 5’li çetenin oyuncağı olan aceze bir BM’ye de ihtiyacımız yok.. Şimdi bu talebimizi daha yüksek bir sesle dile getirmeliyiz. 'Dünya 5’ten büyüktür'  demeye devam etmeliyiz. İnceldiği yerden kopsun. 5’li çete kendi kurdurduğu bir 'kukla terör örgütü' ile savaşıyormuş gibi yapıp dünyayı oyalamıyor mu? Güya ABD, NATO, AB ülkeleri bir terör örgütü ile başedemiyor.. Kimi kandırıyorsunuz. Bir İsrail’le başedemiyor. Bizimle müttefiksiniz ama bizim düşmanımız bir terör örgütü ile işbirliği yapıyorsunuz. Sonra da gelip bizde darbe yaptırmaya kalkıyorsunuz.. Bu işler daha fazla böyle devam edemez.."