Dilipak: Erdoğan'a Cola İşinde  Kumpas Kurdular

Dilipak: Erdoğan'a Cola İşinde Kumpas Kurdular

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Coca Cola'yı da bünyesinde bulunduran Anadolu Grubu'nun tesisinin açılışı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'kumpas kurulduğunu' savundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumartesi günü Anadolu Grubu'nun Isparta'daki yeni fabrikasının açılışına katıldı. Erdoğan'ın bir dönem Türkiye'de protesto edilen Coca Cola'nın fabrikasının açılışını yapması, hükümete yakın medyada tartışmalara neden oldu.

Akit yazarı Dilipak, Erdoğan'ın bu açılışa katılmasının bir komplo olduğunu savunurken "Rabia'nın 4. yılı, AK Parti'nin 16. yıl arifesinde, Latuff ve malum medyanın kampanyasına bakınca…" ifadelerini kullandı.

'NEDEN 'EVET COCA COLA FABRİKASI AÇTIM' DİYEMİYOR?

Öte yandan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Erdoğan'ın açılışa katılmasının ardından başlayan tartışmaya ilişkin olarak kaleme aldığı yazıda “Neden ‘Evet kardeşim, Coca Cola fabrikası açtım, ne var bunda’ diyemiyor?” diye sordu. Hakan, yazısında "Neden 'Meyve Suyu' diye konuyu geçiştirmek yerine 'Coca-Cola o kadar da kötü bir şey değil' falan demiyor?" ifadelerini kullandı.