Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Dikkat, yeni bir gâvurluk yapmasın!

Şimdi herkes ondan yeni bir gâvurluk bekliyor. Öyle kolay kolay altından kalkılacak bir zillet değil şu içine düştüğü zillet. Bir siyasetçi kendisini ve ülkesini ancak bu kadar rezil edebilirdi.

Dünya gerçekten serseri bir manyakla karşı karşıya. Bir tek şahıstan ibaret olsaydı geçer giderdik. Fakat dünyanın en büyük gücüne, sermayesine hükmediyor, dünyayı bilmem kaç defa yok edebilecek silahların düğmesi onun elinin altında, Allah şerrinden muhafaza eylesin.

Böylesi durumlarda aklı başında bir insandan, bir yönetimden beklenen nedir? Hatasından dönmek. Peki, siz böyle bir şey bekliyor musunuz bu şarlatandan?

Aslında gerçekten Amerika için müthiş bir fırsat, israil denilen kamburu, israil denilen şımarık baş belasını sırtından atma günüdür bu gün. Yeter artık beni bütün bir dünyada rezil ettiğin, yeter artık başımı hep yere eğdirdiğin, yeter artık burnumu pislikten çıkartmadığın... diyerek terk etmek Amerika için en güzel bir yol değil midir?

Şarlatan moruktan böyle bir şey bekleyen var mı bilmem? Fakat hiç olmazsa yanındakiler, çevresindekiler veya derin Amerika bunu yapmalı değil midir?

Şimdilik ufukta böyle bir dönüş gözükmüyor. Firavun firavunluğuna devam ediyor. Hz. Musa'yı sarayda besleyip büyüttüğünü başına kaktığı gibi o da şimdi Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kendisi aleyhinde oy kullanan ülkelerin burnundan fitil fitil getirme yolunu benimsemiş görünüyor. Yani kendisinin ilahlığına halel getiren herkesten intikam alma yoluna gidiyor. Hâlbuki bütün bir dünya ve kendisi de biliyor ki yardım diye verdiği dolarların kaç mislini gerek silah satarak gerek başka şeyler kakalayarak geri almaktadır. Hatta dostlarına ve müttefiklerine attığı kazıklar düşmanlarına verdiği zararlardan kat be kat fazladır.

Evet, düştüğü bu rezaletten sonra siz yeni gâvurluklar bekleyin. Başta Türkiye olmak üzere buna sebep olanlar Amerika'dan gelecek yeni gâvurluklara hazırlıklı olmalıdır. Bu gâvurlukların neler olabileceği konusunda somut bir şeyler söyleyecek kadar strateji uzmanı değilim, fakat firavunların karakteri konusunda az da olsa bir şeyler söyleyebilirim.

Burnundan kıl aldırmayan, en küçük bir nefis terbiyesinden geçmemiş böylesi kibir heykellerinden her şey beklenir.

Fakat Allah dilememişse önceki gibi bundan sonraki gâvurlukları da biç bir şey yapamaz. Hele Rabbimiz bunların zilletini murad eylemişse yuvarlanışlarını kimse engelleyemez.

Gelelim siyonist terör devletine... Asıl çöküş, asıl zillet onu beklemektedir. Kalpleri böylesine evirip çeviren Rabbimiz bütün bir dünyayı kendi istediği istikamete yönlendirmişse kim durabilir bunun önünde?

Rabbim, bunların çöküş ve zilletini görmeden bizim canımızı alma!

doğruhaber

Bu yazı toplam 1172 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar