Devrim Muhafızları: Kudüs Siyonist Rejime Mezar Olacaktır!

Devrim Muhafızları: Kudüs Siyonist Rejime Mezar Olacaktır!

Devrim Muhafızları Komutanı: “Amerika ve Siyonist Rejim, tarihi en büyük ahmaklıklarını Kudüs’e karşı yapmışlardır ve Allah’ın yardımı ile Kudüs İsrail Rejimine mezar olacaktır.” açıklamasında bulundu.

İran Devrim Muhafızları Komutanı General Muhammed Ali Caferi, Amerika Hükümeti’nin bu ülkenin büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma ve resmi olarak Kudüs’ü işgalci İsrail rejiminin başkenti olarak tanıma kararı hakkında şunları söyledi: ‘Bunların tamamı, Mescid-i Aksa’yı yıkmak için ön hazırlıklardır ve Müslümanlar, eğer şimdi derhal bu komplo karşısında durmazlarsa, zaman kaybedeceklerdir.

Amerika ve Siyonist Rejim, tarihi en büyük ahmaklıklarını Kudüs’e karşı yapmışlardır ve Allah’ın yardımı ile Kudüs, İsrail Rejimine mezar olacaktır.

Amerika’nın bu kararı, Filistin’in varlığını ve Filistin halkının bu ülkede yaşama hakkını inkâr etmenin öz hazırlığıdır ve onlar bu amaca ulaşmak için hatta Fetih Hareketindeki eski dostlarını bile görmezden gelmiş, aşağılamıştır.

Biz bu kararın, perde arkasında özellikle Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yapılan istişarelerin ve anlaşmaların ürünü olduğunu biliyoruz. Onlar aylar öncesinden bu konuyu takip ediyorlardı. Suudi Rejimi, Amerika’nın bu son cinayeti karşısında Müslümanların tutumunun sadece sözle ve bildiriyle kalması için çalışıyor. Onlar, Kudüs’ü korumak için fiili bir eylemin gerçekleşmemesi ve Filistin meselesinin İslam dünyasının ilgi ve duyarlılık dairesinden çıkması için İsrail ve Amerika ile anlaşma yapmışlardır.

Bu defa da Kürdistan, Yemen ve Lübnan konusunda olduğu gibi İslam ümmeti, düşmanın planlarını ve hesaplarını bozacak, hainlerden hesap soracaktır.’

Tesnim'de yer alan habere göre Muhammed Ali Caferi, İslam ümmetinin düşmanlarının bölgesel yenilgilerinin sonuçlarına değinerek şu ifadelerde bulundu: ‘Bölgede art arda yaşanan yenilgiler, düşmanın hesaplama ve karar alma sistemini bozdu ve böylesi şartlarda İslam dünyasının yapması gereken en önemli şey, bu fırsatları yerinde ve dikkatli bir şekilde değerlendirmektir.’