Devlet Bahçeli'ye FETÖ  Listesi

Devlet Bahçeli'ye FETÖ Listesi

Başbakan Yıldırım'ın dün Çankaya Köşkü'nde muhalefet liderleriyle gerçekleştirdiği zirvede

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Kurunun yanında yaş da yanmasın' uyarısı üzerine çok hassas bir çalışma yaptıklarını bildirdi.

Başbakan Yıldırım, MHP'nin verdiği görevden alınan ya da gözaltına alınan kamu görevlileriyle ilgili liste üzerinde çapraz tahkikat yaptıklarını vurguladı.



Bu çalışma sonucunda da MHP listesi içinde yer alan ancak tahkikat sonucunda FETÖ'cü olduğu tespit edilenlerle ilgili liste çıkardıklarını kaydeden Yıldırım, görüşme sırasında Bahçeli'ye bu listeyi verdi.

FETÖ BAĞLANTISI DELİLLE ORTAYA KONULDU

Listedeki isimlerin yanında haklarında FETÖ'cü olduklarını gösteren deliller ve bağlantılara yer verilmesi dikkat çekti. Bahçeli, bunun dışında kalanların listeden çıktığı yolunda yorum yaptı. Hürriyet'in haberine göre, Genel Merkeze gelen 'teşekkür' dönüşlerinden de, MHP'nin verdiği listeden işe dönüşlerin sağlanmaya başlandığı sonucuna ulaşıldı. MHP'de mağdurların başvuruları alınmaya devam ediyor ve önümüzdeki günlerde yeni bir listenin daha verilmesi bekleniyor.