Devlet Bahçeli'den Rasim Ozan Kütahyalı'ya Tebrik Telefonu

Devlet Bahçeli'den Rasim Ozan Kütahyalı'ya Tebrik Telefonu

Boşnaklar hakkında söylediği sözlerle büyük tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini aradığını duyurdu.

Beyaz TV’nin canlı yayınında 3 Mayıs Türkçüler günü ve Alparslan Türkeş hakkında söylediği sözlerden dolayı arandığını ifade eden Kütahyalı, Bahçeli’ye teşekkür etti. Bahçeli ayrıca program esnasında da Beyaz Tv’ye “tebrik” mesajı gönderdi.
 
Devlet Bahçeli ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını sosyal medya hesabından yayınlayan Kütahyalı şu ifadeleri kullandı:
 
Sayın Bahçeli ile bugün yaptığımız telefon konuşması hakikaten beni çok etkiledi. Devlet Bey’in babacan üslubu ve beni ekranlarda görmeyi özlediğini söylemesi beni çok duygulandırdı. Çok mutlu oldum. Sağolsun, varolsun. CHP’nin 3 Mayıs 1944 zulümlerini yeniden lanetle anıyorum.
 
Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'de boşnaklar hakkında söylediği sözlere en büyük teppkilerden birini MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı vermişti. Sancaklı daha önce Kütahyalı hakkında "Bu şahsiyet fukarası, ekmeğine ve izleyicisine, milletine saygısı olmayan kişi veya kişileri tüm yazılı ve görsel medya sahiplerinden ve yöneticilerinden bir daha milletin önüne çıkarmamalarını bekliyoruz” çağrısında bulunmuştu.
 
Kütahyalı'nın MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki bu açıklamaları ekranlara dönmesinin önündeki en büyük engel olan MHP'li Saffet Sancaklı'ya mesaj olarak yorumlandı.