Destici: MHP'miz ve Saadet Partimiz

Destici: MHP'miz ve Saadet Partimiz

Mustafa Destici, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi ile ittifak yapabileceklerini daha önce açıkladığını belirtti ve ekledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Özellikle Milliyetçi Hareket Partimiz ve Saadet Partimiz ile çok rahat bir şekilde seçim işbirliği yapabileceğimizi çok net bir dille ifade ettim. Bunda hiç bir tereddütte yaşamadım, yaşamıyorum" dedi.
Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında genel seçimlere ilişkin parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Haziran ayında yapılacak milletvekili genel seçimlerine parti olarak hazır olduklarını kaydeden Destici, "Partimiz aday aday müracaatları tamamlanmış, şu anda temayül yoklamaları bitirilmiş, aday listelerimiz şekillendirilmeye başlamıştır. Ben bütün bu olumsuzluklara, adaletsizliklere rağmen partimizin bu seçimlerden büyüyerek, güçlenerek çıkacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.
Destici, gazetecilerin başka partilerle seçim işbirliği yapıp yapmayacakları sorusu üzerine şunları söyledi:
"Biz, 'bu kadar büyük bir potansiyeli nasıl meclise taşırız ve milletimize hizmet ederiz' gayesi ile tabanımızın, milletimizin uygun göreceği bir seçim işbirliğinden kaçmayacağımızı ve sonuna kadar bunu kovalayacağımızı açık ve net bir şekille dille getirdik. Özellikle Milliyetçi Hareket Partimiz ve Saadet Partimiz ile çok rahat bir şekilde seçim işbirliği yapabileceğimizi çok net bir dille ifade ettim. Bunda hiç bir tereddütte yaşamadım, yaşamıyorum."
Destici, görüştükleri siyasi partilere hiç bir şart sunmadıklarını, pazarlık yapmadıklarını ve talepte bulunmadıklarını dile getirerek, seçim işbirliklerine açık olduklarını kaydetti.
Kaynak : AA