Demirtaş'tan HDP'li Vekillere CenazeTehdidi

Demirtaş'tan HDP'li Vekillere CenazeTehdidi

Selahattin Demirtaş, PKK'lı teröristlerin cenazesine katılmayan HDP'li milletvekilleri hakkında soruşturma açılacağını söyledi.

HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş, PKK'lı teröristlerin cenazelerine katılan HDP'li milletvekillerine dair açıklamalarda bulundu.
HDP'NİN SEÇMENİ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK
Ruşen Çakır'a konuşan Demirtaş, PKK'lıların HDP'nin seçmeni olduğunu ve PKK'lıların cenazesine gitmeyen HDP'li milletvekilleri hakkında soruşturma açılacağını söyledi.
Demirtaş'ın konuşmasından satır başları;
"PKK'LININ CENAZESİNE KATILDI DİYE LİNÇ EDİLİYOR"
"Bizim bir milletvekilimiz bir PKK'lının cenazesine katıldı diye linç edilebiliyor medyada. Seçmenimiz o bizim. Bize oy veren, güvenen insan. Evladını yitirmiş çatışmada. Bir bakıyorsunuz akşam havuz medyasında 'milletvekili PKK'lı terörist cenazesinde'..
CENAZEYE GİTMEYEN VEKİLE SORUŞTURMA TEHDİDİ
Ben çok açık söyleyeyim; Halkımızın acısına sahip çıkmayan milletvekiliyle ilgili kusura bakmasınlar ben soruşturma açtırırım, parti disiplini gereği. Sen oy almışsın o insandan, hassasiyetine dikkat edeceksin arkadaşım. Cenazesine de gideceksin, taziyesine de. Askerinkine de gidebiliyorsan gideceksin, polisin de acısını paylaşacaksın. "