Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

Dün gece Bingöl'de alçakça bir saldırı oldu. İki kahraman görevlimiz şehit oldu. Allah'tan rahmet diliyorum. Gece boyu İçişleri Bakanımız ile bütün detayları takip ettik. Bu olayın failleri bir iki saat içinde cezalandırıldı. Emniyet müdürümüz Atalay beyin sağlık durumu şuan iyi.Eşiyle görüştük, inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. Bundan sonra ne yapılması gerekiyorsa yapılacak. Bu zor şartlarda görevlerini yerine getiren tüm personele teşekkür ediyorum. Bölge halkı da bu fedakarlığı inanıyorum ki takdir ediyorum.

Kılıçdaroğlu'nu anlamak inanın çok güç. Bir yandan sükunet çağrısı yapıyor bir yandan da hükümetimizi eleştiriyor ve IŞİD'e yardım yaptığımıza yönelik itam da bulunuyor. Bu tek kelime ile sorumsuzluktur. Kobani için tezkere önerisi cidden komik. Ne yani IŞİD başka bir tarafa saldırdığında yeni bir tezkere daha mı çıkartılacak. Kılıçdaroğlu'nun amacı Esed'i korumak. Nedir bu Esed sevgisi. Eğer Kılıçdaroğlu'nun elinde bir bilgi varsa çıksın açıklasın yoksa lütfen sussun.

Kılıçdaroğlu zarar görenlere yardım edilsin diyor ama zaten biz bu yardımları yapıyoruz. Başbakanlık fonundan tüm zarar görenlerin mağduriyeti karşılanıyor. Türkiye gerekeni yapacak kudrettedir. Biz gece boyu çalışmazken Kılıçdaroğlu rüya görüyor.
Kaynak: Haber7