Davutoğlu Hakkında Yeni İddia

Davutoğlu Hakkında Yeni İddia

İsmi Kulislerde “Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı iddia edilen Parti’ye Genel Başkan Yardımcısı” olarak geçen Selçuk Özdağ, “Sayın Davutoğlu’nun AK Parti’den ayrılmak gibi bir niyeti yok!..” dedi.

“Yeni Parti” çalışmaları hakkındaki kulis paylaşımlarında ismi Genel Başkan Yardımcısı olarak geçen Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın “Bana gelen böyle bir şey yok. Kimisi manipüle ediyor kimisi de gönlünden öyle geçtiği için öyle söylüyor.” dediğini aktaran gazeteci yazar Serdar Arseven, Özdağ'ın “Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti'den ayrılmaya niyeti yok!” şeklindeki cümlesine yer verdi.

Arseven, “Bazı kulis haberlerini görünce, Sayın Özdağ'ı aradım, düşüncelerini, değerlendirmelerini aldım. Değerlendirmelerinden ‘Herkesin daha yapıcı bir dil kullanması lazım.” İfadesini not etmişim.

ÖZDAĞ: SAYIN AHMET DAVUTOĞLU'NUN AK PARTİ'DEN AYRILMAYA NİYETİ YOK

Arseven, Özdağ'ın “Sayın Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den ayrılmaya niyeti yok. Manifestoyu cümle cümle incelediğimiz zaman, bunu görüyoruz. Sayın Davutoğlu değerli bir devlet adamıdır. Eleştirileri de kardeşçe eleştirilerdir.” dediğini de aktardı.