Davutoğlu Gurup Toplantısında  Konuştu

Davutoğlu Gurup Toplantısında Konuştu

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Davutoğlu, spekülatörlere sert uyarıda bulundu.

Birilerinin ekonomik kriz oluşturmaya çalıştığına dikkat çeken Başbakan Davutoğlu, "AK Parti koalisyon hükümeti değildir. Biz krizler için önlemini alıyoruz herkes bunu böyle bilsin. Kriz yönetiminde süreç gerekir. Herhangi bir şekilde işaret alırsak. Özellikle spekülatörlere sesleniyorum. Hiçbir yanlış hesap yapmayın. Her türlü adımı atarız. Hiçbir tereddüt etmeyiz" diye konuştu.
CHP'YE KARGA DEDİ

Parti kapatma tarihinde CHP'nin olduğunu söyleyen Davutoğlu, "Ey Kılıçdaroğlu partilerin kapatılması konusunda tarihe bak. Tüm parti kapatma davasının arkasında CHP vardır. Tarihe bakmaları yeter. Kılıçdaroğlu seçimler yaklaştıkça mağdur sıfatını kullanarak halka kendisini acındırmaya çalışıyor. Senin ağzına medya özgürlüğü ve demokrasi yakışmıyor. CHP demokrasinin kargasıdır" dedi. 
Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;
İŞTE HODRİ MEYDAN

- AK Parti Grup Başkanvekilleri, 228 milletvekilimizle birlikle parti kapatılmasını imkansızlaştıracak bir anayasa değişikliği kanun teklifini Meclisimize sunmuştur. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, son bir hafta içinde vehimlerden hareketle CHP'ye karşı bir parti kapatma davası açılacağını ve AK Parti'nin bunu destekleyeceğini ifade etti. O vehimlerle uğraşırken biz vizyonla uğraşıyoruz, demokrasi hedefinde yürüyoruz. İşte hodri meydan. Eğer gerçekten parti kapatılmasına karşıysalar işte gün bugündür.
- Davutoğlu partilerin kapatılması konusunda tweet atıyor Kılıçdaroğlu. Bizim parti kapatması konusunda korkumuz yok diyor. Madem korkun yok. Neden mağduru oynuyorsun.
İşte Başbakan Davutoğlu'nun söylediği o tweet:

- HDP de CHP de demokrasiye darbe vuruyor. En kısa zamanda anayasa değişikliğini kurula indirmek için çalışıyor. Takke düşecek kel görünecek. Herkes demokrasi sınavı verecek. Dünya ekonomik krize girdiğinde Türkiye'de de birileri faaliyete geçip AK Parti'yi kapatmaya kalktı. 
KİMSE KRİZ PEŞİNDE KOŞMASIN

- Türkiye'nin ekonomik göstergeleri Dünyaya baktığımızda en sağlam göstergelerdir. Şu anda bütçe açığımız bunu ortaya koyuyor. 2015'te bütçe açığını yüzde 0,5' düşüreceğiz. 2008'de nasıl ayakta durduysa bankalarımız şimdi de ayakta durur.Bankacılık sektörümüz sapasağlamdır. Kimse kriz peşinde koşmasın.
4 YIL DEĞİL 4 DAKİKA VERMEZ

- Kılıçdaoğlu ekonomide ne yapacaksınız denildiğinde dört yıl verinde görün diyor bu halk meçhule dört dakika vermez. Biz yerinde duran bir iktidar değiliz Türkiye ve yerkürenin her yerinde dolaşırız. 1 milyarın üzerindeki ürün sayısını dokuzdan 33'e çıkardık.
YABANCI YATIRIMCI ARTIYOR

- Krizi bir taraftan yönetilirken bu tamamen dış kaynaklı bir dalgalanmanın Türkiye'ye yansımasıdır. Yapısal dönüşüm faliyetlerine ağırlık veriyoruz. Ekonominin ikinci hamle döneminde atılacak adımları sizlere aktarmıştık. Dış toplantılarda bu yapısal dönüşüm programını anlattık. Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisin artarak devam ettiğini görmek sevindirici.
F-4 KAZALARI

- Hava Kuvvetleri Komutanımız bize bilgi verdi. Askerlerimizin en modern uçaklarla görevini yapmasını sağlayacağız. Her türlü tedbir alınacak. Envarterden çıkaracağız. 
Kaynak : Haber7