Damat  Olunca Serbest Mazlum Olunca Mahpus !

Damat Olunca Serbest Mazlum Olunca Mahpus !

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın, 'sağlık sorunları' bahanesiyle tahliye edilmesi kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın, 'sağlık sorunları' bahanesiyle tahliye edilmesi kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı. Özellikle sosyal medyada dünden beri Kavurmacı'nın tahliye edilmesi konuşuluyor.

Ortak görüş olarak ön plana çıkan, bu tahliyenin FETÖ ile mücadelede samimiyetin sorgulanması ve adaletin ikame edilmesi noktasında vicdanların yaralandığını gösteriyor.  28 Şubat ve öncesinde Müslümanların yaşadığı mağduriyetler hâlâ giderilmemişken ve üstelik ciddi manada sağlık problemleri olup cezaevi şartlarında yaşayamayacak durumda olan mahkümların durumu ortadayken, FETÖ'den tutuklu Kavurmacı'nın diğer tutuklulara verilmeyen ama kendisine sağlanan 'sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi' kamuoyunda ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verdi.

İşte Kavurmacı'nın tahliyesi  sonrası sosyal medyada verilen tepkiler:

Otomobil takla attı: Bir ölü 3 yaralı