"Çocuklara Erdoğan'ı izlettirmeyin!"

"Çocuklara Erdoğan'ı izlettirmeyin!"

Zaman gazetesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratmak için elinden geleni ardına koymuyor. Şimdi de "Erdoğan konuşurken çocukları televizyondan uzak tutun" çağrısı yaptı

 Zaman gazetesi, Başbakan Erdoğan'ı yıpratmak için "bu kadar da olmaz" dedirten yollara başvurmaya başladı. Gazete, ailelere "Erdoğan konuşurken çocukları televizyondan uzak tutun" çağrısı yaptı. Zaman, RTÜK'e de "Erdoğan konuşurken +13 işareti koyun" şeklinde akıl verdi.

Fethullah Gülen Cemaatine bağlı isimlerin devlet içinde paralel bir yapı kurmasının ortaya çıkması ve Başbakan Erdoğan'ın bu organizasyonu deşifre eden açıklamaları Zaman gazetesine akıl almaz yayınlara yaptırmaya başladı. Fethullah Gülen'in tüm toplumu hedef alan, insanların helak olmasını isteyen bedduasını televizyonlarda saatlerce yayınlayan ve sayfalarına taşıyan Cemaatin yayın organları "Erdoğan'ı çocuklara izletmeyin" kampanyası başlattı.

"Aileler çocukları tv'den uzak tutsun"

Zaman gazetesi, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına çirkin bir üslupla saldırarak, "Aileler Erdoğan konuşurken çocuklarını televizyondan uzak tutsun" çağrısı yaptı. Gazete, Başbakan Erdoğan için "Kaba söz, iftira, nefret, yalan ve toplum ahlakının hoş görmediği ifadeler kullanıyor" yorumunu yaptı.

RTÜK'e akıl: +13 koyun

Başbakan'ın konuşmalarını "yeni bir yayın türü ve tehlikeli" olarak nitelendiren gazete, çocukların ve gençlerin ruh sağlığı ve geleceğini korumak için RTÜK'ün harekete geçmesi gerektiğini, televizyonların bu konuşmaları verirken ekranda +13, en azından +7 gibi akıllı işareti bulundurmaları gerektiğini savundu.