Cizre'de Polise Saldırı: 1 Yaralı

Cizre'de Polise Saldırı: 1 Yaralı

Cizre İlçesi'nde İpek Yolu'nda devriye görevi yapan polis ekiplerine Yafes Mahallesi'nden PKK'lı teröristler otomatik silahlarla ateş açtı.

Açılan ilk ateşte bir polis memuru yaralanırken, operasyon düzenlenen Yafes Mahallesi'nde yer yer silah ve patlama sesleri yükseldi.

Cizre'deki Yafes Mahallesi yakınlarından geçen uluslararası İpek Yolu'nda devriye görevi yapan polis ekiplerine, bugün saat 10.30 sıralarında mahalleden teröristler otomatik silahlarla ateş açtı.

Açılan ilk ateşle birlikte adı açıklanmayan bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis, ambulansla Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri daha sonra ateş açılan Yafes Mahallesi'ne operasyon düzenledi.

Polis, ablukaya aldığı mahalleye girerken, mahalleden zaman zaman silah ve patlama sesleri duyulmaya başlandı. Operasyon nedeniyle Yafes Mahallesi yakınlarından geçen İpek Yolu da güvenlik güçleri tarafından trafiğe kapatıldı. Çatışmalar nedeniyle yoldan geçecek araçların zarar görmemesi adına karayolu trafiğe kapatılırken, yolun her iki tarafında uzun araç kuyruğu oluştu.