Ciner'den Şantaj Açıklaması

Ciner'den Şantaj Açıklaması

Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner kamuoyuna açıklama yaptı. Ciner, 'Yasa dışı ve şantaja müsait bir işimiz yok' dedi.

Ciner Grubu Başkanı Turgay Ciner, ' Şantaja müsait yasa ve ahlak dışı hiçbir işimiz mevcut olmadığı gibi, şantaja cüret edilebilecek ve şantaja pabuç bırakacak bir karaktere de sahip değiliz' dedi.

İşte Ciner'in yayınladığı kamuoyu açıklaması;

"Son günlerde ülke gündeminde yer alan ve yasal – yasa dışı dinleme operasyonlarına dair bazı basın yayın organlarında Ciner Grubu Başkanı olarak ismimin başka bazı  adamları ile birlikte dinleme listelerinde yer aldığına ve bu dinlemelerin şantaj amaçlı olarak yasa dışı bir şekilde yapıldığına yönelik haber ve yorumlar yer almıştır.

 

Her şeyden önce belirtmek isterim ki; yasalara saygılı ve iş ahlakına sahip bir yurttaş ve iş adamı olarak , şantaja müsait yasa ve ahlak dışı hiçbir işimiz mevcut olmadığı gibi, şantaja cüret edilebilecek ve şantaja pabuç bırakacak bir karaktere de sahip değiliz.

Bu vesile ile kim tarafından ve ne şekilde olursa olsun ihlal edilecek her türlü hakkımızı , hukukumuzu adil yargı mercilerinde ve hukuk önünde savunacak bilinç, güç ve kararlılığımızın bulunduğunu kamuoyuna saygı ile duyururum."