Çin'den Müslümanlar İçin Şok Karar.

Çin'den Müslümanlar İçin Şok Karar.

Doğu Türkistan'da her geçen gün akıl almaz kararlar alarak Müslümanları sindirmeye çalışan Çin, bu kararlara bir yenisini daha ekledi.

 Çin Doğu Türkistanlı Müslümanlara birbirlerini ihbar etmeleri için ödül vereceğini açıkladı.

Çin, 66 yıldır işgal ettiği Doğu Türkistan'da her gün yeni bir uyglama getiriyor . 3 gün önce Doğu Türkistan'lı müslümanlara alkol ve sigara satışını zorunlı kılan Çin, en son olarak da Doğu Türkistan'da müslümanlara birbirini ihbar etmesi durumunda para ödülü vereceğini açıkladı.

Türkistan İslam Bülteni Haber Ajansı'nın haberine göre; Bölgeden gelen en son haberlere göre Çin ,Doğu Türkistan'ın sokaklarında birbirleri ihbar etmeleri durumunda para ödülü olduğunu belirten kartlar dağıttı .

İşte O Dağıtılan Kartların Tercümesi

”Şüpheli bir durum veya ülke güvenliği ve istikrarsızlığı ile ilgili olumsuz bir haber duyarsanız, aşağıdaki telefon numaralarına derhal ihbarda bulunun ve arkada yazılı para ödülünü hemen alın. Radikal dinciler(Asabi Unsurlar)Zorbalık,Terörle bağlantılı vebenzeri ülkemizin güvenlik ve istikrarı ile ilgili her türlü ip uçlarını 24 saat otomatik olarak çalışan 400-896-1235 No.lu ücretsiz telefona ihbar edeniz. İhbar ettiğiniz husus kanıtlandıktan sonra 5 bin- 500 bin yen (830-83 bin $) arasınada ödüllendirileceksiniz. Sizin bu konudaki bu iyi niyetiniz ve haklı davranışınız kesinlikle gizli tutulacaktır"