'Cinayetin arkasında malum yapı var!'

'Cinayetin arkasında malum yapı var!'

İsmailağa'da menfur bir cinayet sonucu şehit olan Bayram Ali Öztürk Hoca, şehadetinin 8. yılında anılırken şok bir iddia ortaya atıldı.

Hocanın en yakınındaki kişi olan İrfan Can hoca, cinayeti planlayanların hala bulunmamış olmasında malum yapının etkili oluğunu söyledi.

Fatih'teki İsmail Ağa Cami'nde sabah namazından sonra cami cemaatine vaaz verdiği sırada kalbinden bıçaklanarak şehit edilen Bayram Ali Öztürk Hoca şehadetinin 8. yıldönümünde dualarla anıldı. İlk tören Öztürk Hoca'nın Edirnekapı Şehitliği'ndeki kabri başında düzenlendi.

"CİNAYET ÖRTBAS EDİLDİ"

Ali Bayram Öztürk Hoca'nın yakın arkadaşı olan İrfan Can Hoca, olayın üzerinden 8 yıl geçmesine rağmen, soruşturmanın davaya bile dönüşmemiş olmasının arkasında son zamanda ülkede bazı olayları yönlendirmeye çalışan ve son zamanda isminden çokça bahsedilen malum yapının etkili olduğunu söyledi.

Hocanın cinayetinin profesyonelce planlanmış bir saldırı olduğunu ifade eden Can Hoca, 'Söz konusu yapının cinayetin kendilerine uzanacağı endişesi ile cinayeti örtbas etmiş olacağına inanıyorum'' dedi.

Kaynak: Yeni Şafak