CHP'nin Rize Mitinginde AKP'liler Çogunluktaydı

CHP'nin Rize Mitinginde AKP'liler Çogunluktaydı

Kemal Kılıçdaroğlu, Rize'de protesto edilirken, protesto edenlerin sayısının mitinge gelen CHP'lilerin sayısından çok daha fazla olması sosyal medyada alay konusu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisininRize mitinginde yaklaşık bin kişilik grup tarafındanprotesto edildi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı Cumhuriyet Alanı'nın arka tarafına toplanan yaklaşık bin kişilik Ak Partili grubu sık sık Başbakan Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı. 

Başbakan Erdoğan'ınfotoğrafının bulunduğu dev bir poster açan Ak Partililerle CHP'liler barikatların arkasından birbirlerine slogan attı. Barikatların önünde önlem alan çevik kuvvet iki grubun bir araya gelmesini önlerken 2 kişi de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kılıçdaroğlu'nun Rize gezisinde olağan üstü güvenlik önlemleri de dikkat çekti.

Miting boyunca alanın dışında Kılıçdaroğlu'nu protesto eden grup, Kılıçdaroğlu'nunkonuşmasından sonra Başbakan Erdoğan lehine tezahüratlar eşliğinde Atatürk Caddesi'ne doğru yürüdü. 

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nu protesto eden AK Parti'lilerin sayısının, mitinge Kılıçdaroğlu'nu dinleyemeye gelen CHP'lilerin sayısından kat be kat fazla olduğunu gösteren bir fotoğraf sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, CHP ve Kılıçdaroğlu da alay konusu oldu.

İşte o fotoğraf:
chp-nin-rize-mitingine-damga-vuran-kare_m.jpg