CHP'li Sayan CHP yönetimine yüklendi

CHP'li Sayan CHP yönetimine yüklendi

A Haber’de Sevilay Yükselir'in sunduğu 'Yüzde Yüz Siyaset'e katılan CHP Eski PM Üyesi Savcı Sayan, canlı yayında CHP'nin mevcut yönetimine yüklendi.

ayan, "Sayın Kılıçdaroğlu dışında 15-20 CHP milletvekili arkadaşım beni aradı ve Köşk seçiminde Erdoğan'a oy vereceklerini söyledi. Bu milli bir mücadeledir. Bu Deniz Gezmiş'in boynuna ip geçirenlere bir isyandır" dedi. Savcı Sayan ayrıca, Deniz Gezmiş'in tam bağımsız Türkiye ideali uğruna öldüğünü belirterek, "Biz tam bağımsız Türkiye için Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdik. Çünkü Erdoğan'ın bugüne kadar yaptığı her şey tam bağımsız Türkiye yoluna uyuyor. Öbürleri uymuyor" diye konuştu.

Savcı Sayan, konuşmasına şöyle devam etti: "Recep Tayyip Erdoğan, en lüks yerlerden çocuklarına önlük alan annelerle, en son gece parmağındaki 8 ayar teneke alyansını satıp çocuğuna mahalle bakkalından naylon önlük almaya çalışan anneyi ortak noktada buluşturuyor. O yüzden halk; 'Bu benim evladım, benim kanım, benim canım. İstanbul'un lüks yerlerinde viski yudumlayarak beni dizayn etmeye çalışmıyor' diyor."